1 ağustos 2007 ankara buluşması

maliyeci
addıcted to pain kişisinin gelmesi şerefine (adet olduğu üzere) yarın saat 19:00 itibariyle buluşuyoruz.tüm ankaralı bilgiçleri bekliyoruz efendim.yer sakarya işhanı karşısı princess hotel önü.

kesin katılımcılar:

addicted to pain( şeref konuğu)
capt it all
schumi
maliyeci

tenha ve hoş bir ortamda oturulup sohbetin dibine vurulacaktır.bekliyoruz.

addicted to pain
maliyeciden zirvenin ismini çocuk geçerken uğramış ahanda ankara zirvesi yapmasını dilerdim ama sağlık olsun.önemli olan içmek eğlenmek.şunu da ısrarla belirtmek isterim ki,"ya ne de olsa onlar bekler ben bi çay daha içeyim,öyle çıkarım evden" gibi düşüncelere sahip olan ve 19.00 da orda olmayan arkadaşlar,bizleri fotosentezle hayatını sürdüren canlılar sanmasınlar.işleri olanlara tel verilir,ararlar olay yerine intikal ederler.


(bkz: dördüncü uluslararası addicted zirveleri sundu)
maliyeci
her ne kadar "siyasete girmeyelim abi" diyerek muhabbete başlasak da, uzunca bir geyiğin ardından muhabbetin siyasete sardığı bir zirve oldu. aslında hala devam ediyor mitili,zenana ve addicted kişisi tarafından. zaten ekip tanıdıktı, "ee aga nabıyon ne ediyon" formatında geçti zirve, yeni olarak zenana’yı tanıdık, kendisini pek bir sevdik,muhabbete sardık. güzel zaman geçirdik.budur.
schumi
klasik ekibe katılan addicted to pain ve zenana kişileriyle tanışılmış, muhabbet edilmiş, yenmiş, içilmiş, siyasete ucundan dalacakken vazgeçilmiş, 2 dakikalık futbol muhabbeti, 6 dakikalık sigara muhabbeti, 28 dakikalık sözlük dedikosu, 40-50 dakka da geleceğe dair planlar, geçmişte yapılanlardan oluşan geyikle zirve noktalanmıştır. mitili, zenana, addicted içerken bırakılmış, sıvışılmış zirvedir.
zenana
en başından bi kere zirve bitmemiştir.zirve dediğin olayda eger hala 2 kişi ve daha fazlası varsa olay hala devam ediyor demektir.ki biz addicted,mitili.zenana çaldığımız bardaklarda vodka yudumluyorken bu zirveye bitmiş demek ayıptır günahtır.birazdan radyoya gireceğizdir ayrıca. schumi,maliyeci,capt it all’u içmedikleri için kınarken,muhabbeti siyasete taşıdıkları için de deliler gibi, kınıyoruz.ayriyetten dedikodu da yapmak gerekirse özellikle maliyeci’nin "abi niye kız yok ya,bi dahaki sefere kız yoksa beni çağırmayın abi" şeklindeki serzenişleri gözlerden kaçmadı.ama güzelmiydi? güzeldi.başında da belirtiğimiz gibi 3 kişi hala devam etmekdeyizdir.radyoyu ele geçireceğizdir ayrıca.

edit: bunu yazan aslında addicted to pain dir...
mad
katılamadığım zirve olmuştur.üzülmüyoruz eylül zirvesinde buluşmak üzere diyor burdan bir zirve daha olucak haberini veriyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol