gelinligin altına converse giyen kız modeli

0 /
comengineer
salona çıkış şarkısı olarak " complicated" parçasını çaldırması ihtimaller dahilinde olan absürdizm hayranı kişidir.

absürdizm : absürdlüğü yaşam tarzı haline getirmiş kişi.


- var olanlar yetmeyince itinayla yeni terimler türetilir-
javaci
kişilik çatışması yaşayan kızdır.mesaj verme kaygısı taşımaktadır.ancak,
"o kadar özgür ve rahatına düşkünsen o gelinliği de giymeseydin, kot pantolon ile evlenseydin bari" denmesi gereken kızdır.
artemisia
bu cici kızlarımız asi bir ergenlik dönemi geçirip alternatif diye adlandırabileceğimiz bir tarzla hayatlarına devam eden, converse’lerini ayaklarından çıkarmayan kişilerdir; "gelinliğimin de altına converse giyicem, gelinliğim siyah olacak, ben antartikada evlenicem" gibi pek çok hayalleri vardır amma velakin yaş kemale erip de evlenme zamanı gelince en kokoşundan topuklu ayakkabısını da, en kabarığından gelinliğini de giyip en acayip oyun havalarında göbek de atar, ortada ne cool’luk kalır ne de asilik, mis gibi olur...
blinn
uzerinde 10 kilo gelinlik, kafasinda onlarca toka ve yuzunde bir ton makyaj ile kosusturmacali ve stresli bir gun geciren gelin kisisinin rahat bir ayakkabi giymek istemesi kadar dogal bir sey yoktur.
isimsizkahraman
en doğrusu budur özellikle kır düğünlerinde topuğun çamura batması çekimin ortasında yere kapaklanma başından aşağıya atılan gül yapraklarına(genelde sık yaşanılan bir şey değildir)basıp kayma gibi tehlikelere karşı alınabilecek en güzel önlemdir.zaten hayatının hatasını yaparak evleniyor ve özgürlüklerinin çoğuna veda ediyorsun bırak bari converse giyeyimde içimde kalmasın rezilllik yaşanmasın mantığıyla hareket edilebilir.
esmeralda
gelinliğin amacı şıklıktır,eşsizdir,her kadının en az 1 sefer giyebileceği bir elbisedir.bunun altına farklı görünmek adına converse giymek komik düşülücek olaydır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol