beli açıkmini etekli bol makyajli namuslu kadın

ali biberon
türkiye’deki namus kavramına göre, tabuları yıkan, tüm kompleks ve saplantıları evde bırakmayı sağlayan kadın tipi. version namus.
blinn
eski turk filmlerinde bolca gordugumuz ama 80 lerden sonra goremedigimiz hatta bu gidisle de asla goremeyecegimiz kadin tipi.
betterthan
namus ne demekdir ne demek degildir,ruhu sikismek ne demektir ne demek degildir,bunlarin ogrenilmesinin ardindan baslik acilip sonrasinda da altina biseyler karalamak en makbul olanidir.
mitili
kafasına huni takan, paçalı donlu ve saçmasapan şeyler yazan bir bilgiç kadar namusludur. belki de değildir ama bilemeyiz.
independence
namusu yuzyillardir giyilen kiyafetle orantilayan bir milletin cocuklarindan biri olarak $a$irtmadi beni bu ba$lik.

osmanlida yere atilan mendilin gunumuze upgrade edilmi$ hali olarak kar$imiza cikiyor beli aciklik, mini eteklilik ve bol makyajlilik.her kadinin oncul arzularindan biridir guzel gorunmek ve cekici olmak.cekicilik katsayisini arttirabilmek icin de mumkun mertebe di$ gorunu$unu ortaya cikartir.sevgilimiz varsa ilk etapta di$ gorunu$u bizi cezbettigi icin var, kimse "ben aklini ve ruhunu sevdim" yalanina yatmasin, hicbir kadinin aklini ve ruhunun guzelligini kalcalarinda, belinin inceliginde yahut goguslerinden anlayamazsiniz.o ozellikler bir ili$kinin ba$tan cikartma safhasindan sonra gelir.

peki kadin mumkun oldugunca guzel ve cekici gorunmek adina di$ gorunumune ozen gosterirken ve kar$i cinsi cezbetmek icin bahsedilen $eyleri giyerken namussuz mu oluyor?

sigigit! ne alakasi var?

gunumuzde sokaga ciktigimizda gordugumuz her beli acik mini etekli bol makyajli kadina namussuz etiketini yapi$tirsak, dunyanin en buyuk acik hava kerhanesinin icerisinde ya$iyor sayiliriz.

bu sebeple ba$lik acarken yahut entry yazarken ba$kalarinin da hislerini rencide etmemeye ve ki$ileri kirmamaya ozen gostermek gibi bir insanlik gorevimiz var sanki.

sen di$ari cikarken adaleleri saran dar body ile dar jean giydigin zaman kadinlar sana ibne etiketi mi yapi$tiriyor sanki.

yoo.
2026 sonya
namus denilen zıkkım ne bacak arasında ne makyajda ne de açılan et parçasındadır. ancak insanoglunun namus kavramı bu oldukca daha cok töre cinayetleri, kıskanclık cinayetleri, boşanmalar, bakire kız arayışları -ki diktiren diktirene sadece kendinizi kandırıyorsunuz bakire biriyle evlendiğinizi zannederek- bitmeyecektir... eski zamanlarda annelerimiz tabiri caizse kıclarının tepesinde etekler apartman topuk ayakkabılar giyiyorlarmış; peki mini etek giyen kadını düzülecek kadın olarak gören zihniyet bunu düşündün mü hiç?

namus denilen zıkkım kafadadır, beyindedir... insanın etiği, ahlaki değer yargısı falan yoksa burkanın arkasından baksa ne fayda ...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol