arkadaş için sevgili satmak

kalia
bu kolay olanıdır. önemli olan ilişkileri kimseyi satmak zorunda olmayacağınız bir zemine oturtabilmektir. çoğuzaman oldukça zordur,ütopiktir.
çevrenizdeki herkes kendi gücünü denemek için sizi tercihte bulunmaya zorlayacaktır.
tavsiyem derhal kaçın...
hipotenus
sevgili için arkadaş satmaktan fazla da bir farkı olmayan eylemdir.ikisi de birbirinden vefasız davranış çeşitleridir.maharet ikisini birden bir arada yürütebilmektedir.tabi eğer "arkadaşın aşkı" çalınmadıysa...
ilseyim
bir kere, iki kere hadi neyse de üçüncü de tekrarlanırsa ayrılma sebebi. madem arkadaşların için satacaksın, tüm vaktini onlarla geçirmeye çalışacaksın, e niye benimle beraber olmak istedin sorusunu sorduracak durum.
deborah
arkadaşın parasız kaldığı durumlarda yapılabilir ama iğrenç bir davranıştır,tu kakadır. nasıl bir sevgilidir ki o böyle bir şey yapar. gitsin bankadan kredi çeksin pezevenk.yani pezevenk derken yapmasın pezevenklik.kötü bir şey o.neyse ben çıkamayacağım işin içinden.
nickimi pisi 7
"sevgili her zaman bulunur ama arkadaş edinmek zordur" mantığını benimsemiş kişi eylemi. ne kadar doğru yapmıştır, elbette zamanla anlaşılır; ancak saygı duymak lazım. o da insan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol