sevgili için arkadaş satmak

nerobianco
bu insanlar yılları hiçe sayıp bir kız uğruna kankalarını satan kişilerdir.toplumda yeteri kadar arkadaşları olmaz.herşeyi sevgiliyle paylaşıp mutlu olacaklarını düşünürler fakat dost eksikliğinin sıkıntısını mutlaka yaşayacaklardır.
suspus
bi kere satılan arkadaş durumunda kaldığım olay
ilk önce asi olurlar seviyom felan havaları
sonra allah kahretsin neden neden
şimdi de kardeş özür dilerim havaları
teski
bir kız uğruna arkadaşına satış koyan, kızdan ayrılınca tıpış tıpış arkadaşına geri dönen ve arkadaşı tarafından da reddedilip göt gibi ortada kalan insan tipi.
busabahlarinbiranlamiolmali
bir gün aşk ile arkadaşlık yolda karşılaşırlar..aşk arkadaşlığa derki ben duyguların en güzeliyim en yücesiyim sen ne işe yararsınki..arkadaşlıkta cevap verir sen gittikten sonra bıraktığın göz yaşlarını silmeye..
maliyeci
buluşmak için sözleştikten sonra "ya abi benim hatun aradı onunla takılıcaz, siz takılın bi dahaki sefere" demek satıştır. ama ilk aradığında "ya baba söz verdim kıza,daha sonra görüşürüz" demek satış değildir.bunları ayırmak lazım.
cocabora
gereksiz bir tartışmadır,ikilemdir.böyle bir şey yoktur olamazdır.satmak ne demektir?arkadaşının çağırdığı yere aşık olduğu kız için gitmemek midir?zaten kız arkadaşımla buluşçam cevabından sonra çocuk gibi "sokayım senin gibi arkadaşa git sen kızlarla takıl" diyen arkadaşa sokayım ben.
ilseyim
bazen de bir sevgili bulunca, karşı cinsten olan kırk yıllık kankasına selam vermeyi kesenler vardır. hem de hiç bir şey yokken. evet, bu karaktersizliktir.
nukleerbasliklikiz
sevgili ki$isini sürekli ekip arkada$la görü$en ki$inin,sevgilisinden "x’le bi daha görü$me" tepkisini aldıktan sonra sevgilisinden ayrılmasıyla gerçekle$emeyen durumdur..
salome
sevgilisi olan her yas grubu ve her iki cinsiyetten sahislarin en onemli ortak ozelligidir bu. 17’inde de satarsin arkadasini sevgili icin 33’unde de. daha ilersi icin bir yorumda bulunmayacagim zira o yastan sonra satacak bir arkadas bulabilmek bile zorlasmakta ama sayet bulunmussa o da satilir gonul rahatligiyla.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol