eski sevgiliyle arkadaş kalmak

0 /
lepiska
ayrılığın ilk evrelerinde yaşanabilen bir durumdur. haber almak, arada sesini duymak istenilebilir. ancak zaman geçtikçe bu durum insana acı vermeye başlar. herkes kendi yoluna gider, yeni sevgililer türer, eski sevgilinizden yeni sevgilin hayırlı olsun gibi bir cümle duyarsınız ki bu arkadaşlık bir daha başlamamak üzere biter.
freagl dreams
eğer ki aldatılmamışsanız yada kandırılmamışsanız mümkün olabilecek hadisedir. evet bu şartlar oluşmamışsa arkadaşlığınız lekelenmemiştir ve ilk önce arkadaş olduğunuzu hatırlarsanız kalıcılığıda kanıtlanmış olacaktır.
zekirbelli
sevgiliyken hastalıklı konrol durumları yüzünden ilişkiyi bitirmiş insanların arkadaş olma işgüzarlığıyla birbirlerinin hayatlarını kontrol etme isteğinden başka bir halt değildir.
kagit ucak
eger ili$ki a$ık olunup da ba$lanmi$sa bittiginde degil arkada$ kalmak ayni vilayette olmak, sokakta kar$ila$mak bile aci verir. denemeyin.
blinn
yillar sonra taraflardan birinin dayanamayip aramasi sonucu kisa sureli bir muhabbetin otesine gecemeyen hadise. yani kisaca yok oyle bi sey, yalan.
kabir tilkisi
iki sevgili arkadaş kalıyorsa bir taraf kandırılıyordur, çünkü taraflardan biri kesinlikle tamamen bitirememiştir ve arkadaşlığı kullanarak kendini tatmin etmekte, belkide bir umut beslemektedir.

(bkz: imkansiz)
lost kidy
çok istenmesine rağmen başarılmasının zor olduğu bir durumdur. ayrılmak isten taraf ne derse desin acı çeken onun sözlerini yanlış anlar. her seyi üstüne alınır ve içindeki kırıklığın sivri uçlarını eski sevgiliye saplar. bazen bilerek bazen bilmeyerek... beraberken göze batmayan hersey ayrılınca göze batar ve belkide en mantıklısı cok sevsen ve değer versen de bitti dedikten sonra gercekten bitmesidir. en azından kişi hakarete maruz kalmaz arkadaş kalacaz diye kendini kandırmaz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol