faşist saldırısında yapılması gerekenler

freagl dreams
neye saldıracağına karar vermemiş faşizm için önemsiz gereklilikler ki her şeye saldırıdır zaten faşizm. en büyük en olmazsa olmaz gereklilik kan kırmızısıdır.
kurabiye
fasist saldırısında dtcf’de orta bahçede durmayın çay içerken bile devrim sloganları atıyo olarak algılanıp biber gazına ya da her türlü değişik müdahaleye maruz kalabilirsiniz. örneğin:
- ver bakim ne içiosun sen
-çay
-rus çayı mı lan bu
-pardon?
-yürü lan
-nereye?
-bi de soruyo ipne
-hönk!
-alın bunu arka kantindeki kurtlara verin yesinler
shevek
eğer becerebiliyorsanız direnin, savaşın. kaçmak son seçenek olmalı. eğer karambol ortamındaysanız, ve direnerek başarılı olamıyorsanız kaçmayı denemek yerine hayvan taklidi yapın. köpek gibi uluyup, etrafa salya saçın. eğer hayvan taklidini yeterince gerçekçi yapabilirseniz kalabalıkta faşist saldırganlardan farksız olup canınızı rahatça kurtarırsınız.

tek başınızayken bir grup faşiste karşı direnmek genelde başarısız olmak demektir. faşolar silahlarını uyurken bile yanlarından ayırmazlar. ama gönül aptallığından ya da cesaretinden, hatta belki de her ikisinden, bilinmez, direnmeden edemez.

direniş önemlidir. direnerek ve savaşarak kaybetmek, hiç savaşmamaktan iyidir.

(bkz: bazen başarısızlıktır en büyük başarı)
isimsizkahraman
ellerinde sopalarla size doğru gelen ülkücüleri gördüyseniz anında topuklamanız gerekir. nitekim siz solcuları onlar pkk’lı olarak görürler. "vurun kürtlere vurun ancuklara vurun dinsizlere!!!" nidalarıyla üstünüze geleceklerinden ve siz de "sopaya sopa" karşılık verme seviyesizliğine girmeyeceğinize göre en iyisi o ortamdan ayrılmaktır.

ama eğer bir eylem yaparken sizin eyleminize karşı geliyorlarsa yaradana sığınıp eyleminizi,görüşünüzü,fikirlerinizi savunacaksınızdır. ortada eylem falan yoksa da kurtla kurt köpekle köpek olmaya gerek yok. biz işimize bakalım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol