eren uluergüven

independence
doritos reklaminda "al $u salsasoslari salsasoscuya gotur salsalattir da getir" repligi ile hepimizin gonlune taht kurmu$, savas ay`in tabiri ile fi$ek gibi, aslan gibi bir tiyatrocu.kisacik bir sure once en sevdigi i$i, yani tiyatro oyunculugunu yaparken tiyatro sahnesinde ba$ina dekor du$uyor ve bu lanet kaza yuzunden gencecik bir sanatci komaya giriyor..gun itibari ile tum umutlar tukenmi$ kendisi icin.beyin olumu ilan edildiginde organlari ba$kalarina hayat vericek.ne yazik ki ilk defa kendini gorebilecegi televizyon ekraninda, hepimizin icini isitan o reklami kendisi izleyemeden hayata veda etti.
independence
ne yazik ki gun itibari ile beyin olumu de gercekle$mi$ ki$i.$u andan itibaren organlari ba$kalarina hayat vericek, eren uluerguven artik organlari ile hayat bulan insanlarin icerisinde ya$ayacak.
pariscombo
evlat acisinin ne denli zor ve kaldirilamaz bir aci oldugunu tum turkiyeye hissettiren,talihsiz bir evlat.allah ailesine sabir versin..
sinirsahibi
gun itibariyle kalbi bir izmirli hasta(eski hasta)ya hayat verecek,bagislanan diger organlari ile 3 kisiye daha hayat kaynagi olacak olmemis tiyatrocu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol