öğretmenin öğrenciye aşık olması

elchi
masum olduğu takdirde herhangi bir sakınca yoktur fakat olay sınırlarını aşarsa öğrenci için iyi şeylerin habercisi değildir.
ali biberon
kesinlikle derse ve diğer öğrencilere yansımaması gereken hadisedir. zira başıma çok gelmiştir. aşık olunan öğrencinin sınıfta ayrı bir yerde tutulması, ona zarar gelmemesi akıllı öğrencilerin hiçbir zaman gözünden kaçmaz. sınıf içinde ayrımcılığın başlaması, adam kayırmanın önde gitmesi işte bu tip hadiselerden sonra başlar. önceden öğretmenle arası iyi olan bir öğrencinin, öğretmenin hoşlandığını kız ile arasının iyi olmaması, öğrenci için eksi puandır. çünkü öğretmen aşık olduğu öğrenciye zarar gelmesini istemeyecek ve doğal olarak önceden çok iyi geçindiği öğrencileriyle bile aralarına çit koyacaktır.

sınıf ortamında haksızlığa uğramak, bir öğrencinin yaşayabileceği en kötü olaylardan biridir.
ylmzcrk
sadece erkek öğretmenin kız öğrenciye aşık olabileceği düşünülmemesi gereken bir durumdur. kadın öğretmen erkek öğrenciye de aşık olabilir.
ilseyim
bayan öğretmenlerin erkek öğrencilerine karşı ilgisine pek rastlanmasa ya da en azından su yüzüne çıkmasa da erkek öğretmenlerin, özellikle lise döneminde, kız öğrencilerine ilgi duyması sık rastlanan bir durumdur. bu ilgiye aşk demek ne kadar doğrudur tartışılır, ama kimi kız öğrencilerle fazlasıyla yakın olan erkek öğretmenler vardır. "a kızım benim, evladım" diye baba ayağına yatıp samimiyeti abartabilirler. zavallı kız da bazen dersten geçememe korkusuyla, bazen bir şey demeye çekindiği için ses çıkaramaz. zaten sesini çıkarsa ne olacaktır ki? öğretmenin cevabı hazırdır. "sen benim evladım sayılırsın." bu hocanın elinin kızın göğüs kısımlarında, bacaklarında gezdirmesini ne kadar haklı kılar tartışılır. belki gerçekten de evladı gibi sever kızı hoca. ensest ilişkilere karşı
zaafı varsa tabii.
elma sekeriiii
genelde ho$ kar$ılanmayan durumdur. velhasıl, öğrencilerin öğretmenlerine en bolundan a$ık oldukları görülmü$tür; o da ayrı bir tartı$ma konusudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol