anket defteri

imgoindeeperunderground
ilkokul siralarinda tutulan ve genelde gizli bir amaca hizmet eden inanilmaz komik ve luzumsuz ve feci ozlenmis defterlerdir.
genellikle ilk soru son derece resmi bir sekilde adiniz soyadiniz, ikinci soru burcunuz, en sevdiginiz hayvan, renk, bu okulun en guzel kizi kim seklinde devam eden sorulardir. asil amac zaten orada anlasilir.
ilean
ilk okul sıralarında buyuk bir heyecanla içindeki birbirinden abuk soruları cevapladıgımız defter idi.o zamanlar çok revaçtaydı,gidilir özel anket defteri alınır,yazdırılacak kişilerin isimleri sıralanır, hali hazırda bekletilirdi bir akşam önceden.

lakin zaman geçti,devran döndü anket defteri de diger çogu şey gibi teknolojiye yenik düştü.
artık anket defterine ihtiyac duyulmuyordu zira anketin kralı klavyeyle yapılıyordu..
komple teorisyen
ergenlik dönemine gelen yıllarda özel olarak hazırlanan defterdir.format gereğitanımını yaptıktan sonra bu başlığı açmamın gerçek sebebinin bilgi sözlük dahilindede efsanevi neslin varlığını göstermek olduğunu belirtmeliyim.birkaç ortalı çizgisiz büyük boy deftere kızlar dönemin yakışıklı sarkıcılarının resimlerini yapıştırırdı erkekler ise samantha fox resimlerini vay çakallar anket defteri görünümünde playboy dergisi sokuyorlarmış okula.ortalama on soruluk en aptal soruları yazdık mı iş tamamdı o zamanlar

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol