mehmet ağar ın demokrat parti den istifa etmesi

0 /
independence
turk siyasetinde ne yazik ki cok nadir rastlanabilecek son derece onurlu bir davrani$tir."beceremiyorsam birakirim ba$kalarinin yolunu acarim" anlayi$li bir harekettir, takdir edilesidir.ayrica deniz baykal’in da gozune gozune sokulasi bir davrani$tir, cesaret gerektirir.
ophelia
deniz baykaldan yapması yıllardır beklenilen hareketi
onurlu bir şekilde sonuçların açıklandığı ilk saat içerisinde
göstermiş, onca emeğine yazık olmuş, boşa çalışıp, yorulmuş
liderin son durumudur.
schumi
onurlu bir davranış olmakla birlikte ne yazık ki türkiye değerli bir siyasetçisini ve köklü bir partisini kaybetme noktasına gelmiştir.
teski
mehmet agar ’’edirneden hakkariye kadar yururum demisti’’
onca hazirlik stress yorgunluk calisma hersey bosa gitti..daha birinci bolum sandiklar acildiginda yuzde 5 lik oyu gorunce gururluca istifa etti.hakkariye kadar yurumedi ama olsun idare eder bu kararda.
aynı seyi butun gun chp den bekliyordu cogu kisi.bakalim neolacak baykalın hali
greyfurt
hayıra vesile olmasını, merkez sağın birleşmesini ve nitelikli muhalefet yapabilecek kadroların yolunu açmasını temenni ettiğim gelişmedir. (aynı şeyi sol içinde dilerim ama sanırım bunu başka bir başlıkta incelemek gerek)
schumi
seçime kadar bir gün olsun inancını yitirmedi, gerçekten çok çalıştı, çabaladı, elinden geleni yaptı. üstelik demeçleri de yer yer meydanların gazına gelip söyledikleri haricinde çok tutarlı ve sağlamdı. ne var ki türkiye’de medya gücünü elinde bulunduranların siyasette sırtı yere gelmiyor. dp barajı aşamayacak diye akp’ye oy veren onlarca insan gördüm, yüzlerce insan duydum. hayırlısı olsun.
ankakusu
akp ve chp’yi bir takim sebeplerden dolayi desteklemek istemeyen önemli sayida insana umut olmustu o ve dp. bende olumlu bakiyordum daha balayi günlerinde. fakat erkan mumcu’nun anlasilamaz tavri bugün mehmet agar’in hezimete ugramasina sebep olmustur. mehmet agar sudur, budur geçmisi de sudur, budur bilemem ama erkan mumcu gibi biri yüzünden dp genel baskanligindan istifa etmesine üzüldüm.
kirmizioje
kesinlikle katiliyorum. kendisi onurlu bir sekilde devranmis ve istifa etmistir. bu yuzden bile keske ona oy verseydim diye dusundum bir an. darisi chp’nin basina diyorum.
angelus
kendisinden zerre hazetmememe rağmen gerçekleştirdiği davranış ile en azından deniz baykal kişisi ile arasındaki farkı göstermiş, bir kademe yukarı çıkmıştır. ha yarın birgün "dp den inanılmaz bir istek vardı geri geldim ben" der mi? bilemiyorum. zannediyorum demez, dememeli de.
javaci
bu tür istifalarda türkiye ortalamasına bakıldığında 2 ay sonra geri dönecek olması kuvvetle muhtemeldir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol