sevgilinin eski sevgilisi

redd
yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum ki yeni bir ilişkiye başlamışken,herşey çok üzel giderken asla isminin geçmemesi,birbirini tanımak adına bile söz edilmemesi gereken oldukça gereksiz şahsiyetler,neden bende normal insanlar gibi günümüzü değilde geçmişi kıskanıyorum gibi kendi kendime sorular sormama neden olan nokta haline gelememiş soru işaretleridir
nukleerbasliklikiz
ilişkiniz boyunca sürekli adı geçecek muhtemelen sizden iyi olmasa bile sürekli daha iyi gibi gösterilecek ve sizin sürekli arkasından küfür etmenize sebep olacak yegane varlık
isimsizkahraman
ilişkinin 3-4 ayında hakkında hiç bir şey bilinmemesi gereken sevgilidir. komplekse, gereksiz kıskançlığa, saçma sapan hareketlere neden olabilir. ilişkinin tadını kaçırır. siz siz olun yeni bir ilişkiye başlarken "geçmişin beni ilgilendirmiyor sadece anın benim olmalı!" deyin. karizmatik bir sözle başlayın. gerisi gelir anacığım.

betterthan
’’sevgi’’si de sevgilisiyle beraber eskimisse sorun olmayacak kisi,sonuc itibariyle 11 yasindan buyuk herkesin sevgilisi var bulundugumuz zaman icerisinde.
wereyda
- arzu melih’le beraberdi biliyorsun.. sana söylemi$tim faruk; ben en ba$ından beri fikret’ten ho$lanıyordum ama arzu fikret’i melih’le aldatmadan evvel sen bana çok kötü davrandığın için fikret melih’le kaçtı?

(ara: dum duma)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol