olu piksel

goetica
ister lcd ister normal monitör olsun goruntuyu olu$turan piksellerin görev dı$ı kalması yani ölmesi durumudur.bu durumda ekranda beyaz bir nokta gorulur.belirli bir sayıda olduğunda ürünün garanti kapsamında deği$tirilmesine sebep olur.

isminden dolayı pek bir hüzünlendirir insanı, allah rahmet eğlesindir mekanı cennet olsundur o hep kalbimizde ya$ayacaktır.
cre
arkasından ağlamamak gerekir. o gitmiş, geride bunca piksel arkadaşını bırakmış, görevi onlara daha da zorlaştırmıştır. 2. dakika da kırmızı kart gören futbolcu gibi yaklaşılmalıdır. belli sayıda adam kırmızı kart görünce nasıl ki maç bitiyor, hükmen yenik sayılıyorsa bu da onun gibi bir şeydir zaten
1810
mini lcd televizyonumda herhangi bir şey izlerken, sağ üst taraftan kırmızı kırmızı gözüme batarak ölüye saygımda sınırları zorlayan, cins bi şey..
angelus
eğerki lcd monitörünüzde bulunan ölü piksel sayısı garanti kapsamına girecek mevcutta değilse bikaç tane daha öldürünüz efendim, rotring ile olur, pergelle olur siz bilirsiniz. o zaman her şey daha güzel, daha leziz olmaktadır. evet.

edit: yalan söyledim, yapmayın öyle şeyler. ha yapsanız dabi işe yaramaz ayrıca.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol