gece vakti yoldan geçen maganda yuklu araba

scapegoat
insanı küfretmeye zorlayan desibelde teybi açık olarak dolaşan ve asıl amacı tüm belde sakinlerine rahatsızlık vermek olan arabadır. asıl rahatsızlık nedeni arabadan çok içindeki mahlukatlardır.

bu çeşit hayvanat bahçesinde yaşamayan hayvani kişilikler yaklaşık olarak gece saat 04.00 sularında evlerine dönerken nedense, geçtikleri yerlere köpeklerin ağaç diplerine işemelerini simgesel olarak çağrıştıran bir şekilde geçtikleri yol civarındaki bütün yerleşim birimlerine; "ayıptır söylemesi biz biraz abazanız, dertlenip içtik, şimdi de eve dönüyoruz, bu şarkı bizden tüm sevip te kavuşamayanlara, sizi de bizler gibi yakan vicdansızlar varsa eşlik etmenizi bekliyoruz, şarkımız ismail yk - allah belanı versin" derler adeta.

lan allahsızlar hiç mi düşünmüyorsunuz bu saatte uyuyan yüzlerce insan var, onları yataklarında hoplatıyorsunuz, hadi benim işim gücüm yok sadece sizi duyunca kopuyorum, hayatımdan 10 dakika siliniyor, ya o insanlar hayatlarının zorluğu, stres nedeniyle zar zor uyuyorsa, sizin onları uyandırmaya ne hakkınız var? "sana noluyor lan? diğer insanlardan sana ne? zırto!" dediğinizi duyar gibiyim magandalar, size anlatamam derdimi lakin bu şarkıyı size armağan ediyorum, ismail yk dan geliyor;


(bkz: allah belanı versin)
enron
bogaza karsi domaltip skilecek cinsten cok hucreli organizmalar.insan olup olmadiklari belirlenememistir.bu irkin bir de havaya ates acip canlara kiyanlari mevcuttur..
isimsizkahraman
bir de sarhoşsalar sağa çekip halay bile çekebilir bu arabanın yolcuları. hatta "halelelelele!!!" diye bağıran halay başları bile bulunur. camdan domates falan atınız. sonra da saklanınız.
rollerpig
aynı sokaktan 15 kere geçebilme özelliğine sahip aslen orta dünyada gondor civarlarında yaşayan mahlukatlardır.birde geceleri güneş gözlüğü takan modelleri vardır bunlar goblinlerle aynı ırkdan gelirler.
nemesisceylan
gece sokak arası, cadde demeden gezen tiplere sadece maganda demiyelim abazadır hem onlar, bir arabaya 5 erkek binip yoldan geçen kızlara götürelimmi diye laf atacak tipler onlar!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol