incem ben

0 /
tandt
yeni bilgiç adayımızdır.öss nin ona girmesinden sonra baktı hiç bir şeye giremiyor sözlüğe girerek avunmak istediğine inandığım şahıstır. hayırlı olsun.bilgiç olsun.
gecekusu
ata demirer’in tek kişilik dev kadro da yardırdığı söz.ata demirer bu sahneyi oynarken gözleri kısar bir oflama edasıyla
-incem ben.
cevap minübüs şöföründen gelir(minübüs şöförüde ata demirerdir)
-bi tur daha bindireyim ben. :)
ylmzcrk
ukde sahibi olmasına yardım edildiği takdirde ylmzcrk gibi kuşkusuz evet heyooo şeklinde neşe, sevinç nidaları yükseltebilecek şahsiyet. değerli bir bilgiç adamı.
elma sekeriiii
yayina devam etmezsem küsecegini soylemi$ beni benden almi$ kiyamamami$ devam etmi$imdir, ancak elektrikler gidince yali kazigi gibi kalan ben, onca insani tutan ben, arkasindan ah ulan diyen ben, geldiginde eh iyi ki geldin hadi affettim diyen yine ben.
ba$ta pek ho$lanmadim entrylerinden ama sonrasinda ali$tik, ho$ gelmi$ tekrardan.

hasktir
mileri deleri ayrı yazmayarak içimde durduramadığım bi hiperaktif uyandıran ayaklarımın yerde tivin(!) atmasına sebep olan bilgiçtir kendileri.
adrenokortikotropik
bugünkü deneylerimizden yola çıkarak bebeeee bebee diye üstüne gidince hareket çekmekle tehdit ettiğini,annee baba diye zırladığını anladığımız bebe bebe bebe yazar.kendisine burdan unuttum günlerimi kuruttum güllerini yaktım gemilerini bye bye kuzum gidiyorum isimli naçizane berksan eserini armağan ediyorum ayrıca.sivastaki dayımgillere..
satolina
satolina : lan saw 1 i izleyelim mi ?
incem ben : olurrr
satolina : tamam o zaman hadi
incem ben : şeyy 1. cd calışmıyor

satolina: tamam 2 yi izleyelim o zaman
incem ben : 2. cd bozukmuş

satolina :3 ü izleyelim bari
incem ben : o bende yok ki !
satolina :pppfff

incem ben
internetinin kafayı yemesi ve üniversite hazırlık döneminin başlaması yüzünden artık daha az bilgi sözlük’e giricek olan bilgiçtir.üzüntülüdür morali bozuktur sevdiklerinden ayrılacaktır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol