testereli cinayette 60 aşk pozu çıktı

goetica
yurdum insanının sadece cinayet ve fantazi konusunda ne derece yetenekli olduğunu kanıtlarcasına yurdumdan bir haberdir efenim.


yasak aşk yaşadığı hüseyin sarısu’yu, eşiyle birlikte öldürüp cesedini testereyle parçaladığı iddia edilen dilek kahraman, bakırköy 7’nci ağır ceza mahkemesi’nde "maktulle, oturduğumuz mahallede tanıştık. bana ’seni kafaya taktım. bir şeyi kafaya taktıysam alırım’ diyordu. ben de korkudan onu eve çağırmak zorunda kaldım, 2 kez ilişkiye girdik" diye yasak ilişkisini anlattı.

ancak dava dosyasında sarısu’nun cep telefonundan alınan 60’a yakın fotoğrafı gösteren hákim, "fotoğrafların hepsi başka yerde, başka zamanda" dedi. fotoğraflarda, dilek kahraman ile hüseyin sarısu’nun çok samimi ve yarı çıplak pozları ile dilek kahraman’ın tek başına erotik pozları görülüyor. ifadesinde ayrılmak istediğinde bunu reddeden sarısu ile olan ilişkisini kocasına anlattığını belirten kahraman, "hüseyin’i konuşmak için eve çağırdım. bana sarılmak isteyince diğer odada saklanan eşim onu öldürdü" diye ifade verdi. piknik tüpüyle kafasına defalarca vurarak öldürdüğü hüseyin sarısu’nun cesedini kardeşi ve eşinin yardımıyla parçaladığı öne sürülen dursun kahraman ise eşi ve kardeşini koruyarak, cinayeti tek başına işlediğini söyledi.


http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6911895.asp



eh sanat..göreceli bir kavram.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol