evde futbol oynamak

zenana
sonucunda vazo olsun biblo olsun ama en azından kesin bişeylerin kırılmasıyla ve anne terliğiyle sonuçlanacak eylemdir.normal ebatlarda bi futbol sahasında maç yapmanın 2 kat keyiflisidir.
eldrun
plastik topa koridorda falso vermeye çalışmak.odanın kapısından içeri girdikten sonra perdenin çatalına gelmesi ve topun aşağı süzülmesi, verilen falsonun miktarı ile elde edilen hazzın doğru orantılı olması.
maliyeci
halı sahada beleş maç keyfi verir.duvar pasları,dar alanda çalımlar,uzaktan köşeye atılan sert şutlar gibi hazları vardır. bir de er kişi tek başına ise koyacağı bir hedefi (örn: pet şişe) frikik atarak vurmak eğlenceli olabilir.müstakil evlerde maç 90 dakika sürse de apartmanlarda alt komşunun 2 nolu anonsu ile maç iptal edilebilir.
freedom
çocukene evde yastıklarla futbol oynadığım bir eylem türü. genelde ser vurur ne hikmetse avizeye çarpar kırardım... sakın aklınıza avizeyi nasıl kırabiliyorsun diye bir soru gelmesin. çünkü sektiriyordum.
osilaskop
çorapları iç içe sıkıştırarak çok sert bi top elde edilir akabinde kanepeler kale yapılır veeee düdük çalar.müthiş keyiflidir.
cocabora
evde 3 erkek kardeşseniz ve babanız da sizin gibi çocuksa o an.4lü turnuva yapılır,birinci seçilemeden anne gelir,neden gelir vazo kırılmıştır.sonuç anne:3 diğerleri:0
fofay
koca adam olsamda hala özlemini duyduğum vede hala oynamak istediğim futbolun en zevkli hali kardeşime dayak attığım koltukların anasını ağlatıp ayaklarını kırdığımız,annemizin terlik numarası 36’nın kıçımızda izi çıktığı günlerdi.çok heyecan vericidir.genelde iki kanepe yada iki oda giriş kapısı kale yapılır ve iki işi oynanır,faul,ofsayt,kart vb şeylerin olmadığı kemik seslerinin yankılandığı vede annenin evin kapısını anahtarıyla açtığı düdük sesiyle son bulan efsanevi maçlardır.ölüm kalım meselesi haline gelebilir.yenilen o gün istenilen herşeyi yapmaktadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol