karşımda yiyismeyin lan

retribution
bir çiftin buluşmasında istenmeyen kişinin yüzsüz çıkma ihtimali karşısında işin en tatlı yerinde muzipliğe sığınarak ama aslında içindeki yoğun haseti bastıramayarak salıverdiği ünlem cümlesi
mad
abaza bünyenin tanıdık veya tanımadık karşısında bu aksiyonu yaşayanlara haklı bir karşı çıkışıdır.erkek olma ihtimali yüksek olan bireydir ayrıca.bayan arkadaşımız olsa ayy iğrençsiniz diyip olay mahalinden uzaklaşma çabası olur.zaten ağızdan çıkan söz bir abaza erkek söylemidir.zaten bu sözleri söledikten sonra 1-2 dakikaya kalmaz erken bireyimiz de olay yerinden uzaklaşır, ev ortamı ise başka odaya gider playstation oynar.eğer olay dışardaysada o sevişenlerin ayıbı.
steroid
yabancı bir muhitte parkta mahalle yerlisi gençler tarafından sarfedildiğinde ortamı bu lafı söyleyenin değil, muhatapların terketmesi gerekir.
igor
kimin ne yaptigi sahsim tarafindan zerre siklenmedigi gibi bu lafi sarfeden bunye ile de ayni oksijeni yakiyor olmam icler acisi bir durumdur.

evde, bilgisayar ya da televizyon karsisinda iki bacak gormek suretiyle tahrik olabilen dangalak birinin, bir baskasinin yiyisme eylemini kiskanmasi ya da laf soylemesi kisinin sadece ve sadece kendisini ilgilendirecek bir durum olup konunun dallanip budaklanarak mahalle basikisina donusmemesi gerekmektedir.

genc insanlarin kani kayniyor ve cesitli alanlarda bu kan kaynamasinin bir nebze sondurulmesi icin gerekli eylemi icra ediyorlarsa, birakiniz sondursunler,birakiniz yiyissinler. herkes sinirini bilir.

kimse kimsenin namus bekcisi degildir, olamaz.
steroid
akraba veya kızarkadaşınızla güzel havanın tadını çıkaralım diyerek dışarı çıktığınızda kendini dört duvar arasında zannedip dillerle kılıç kalkan oynayan, dahası "kim var kim yok skimde olmaz, olayıma bakarım" derdinde olan, tenhaya kaçmaya bile gerek görmeyen erkek ve dişilerin başına gelenler müstehaktır.
"21. yy’da olucak iş mi yaa?!" "nerde yaşıyoruz, dağ başı mı burası, biraz modernleşin.." "elalem aya çıkıyo bunların uğraştığı şeye bak, hayret bişi felan oldum yııaa.." tarzı düşünce sahiplerine saygı göstermekle beraber amsterdam’da yaşamadıklarının da altını çizerim.
çoğu standartta avrupa’yı yakaladığımızı düşünenlerin, gözlerinin önüne, belediyelerin iftar yardımlarında paspas gibi birbirinin üzerinde tepinen insanları, zehirlenmemek için yangına giderken bir yandan yoğurt kaşıklayan itfaiyecileri, bazı yörelerde sabah kaynanasından sonra kalkan gelinin burnunun kesildiğini, "ne bakıyon lan" dan çıkan çoklu cinayetleri şöyle bir getirmelerini dilerim.
gergin toplumlarda halka açık alanda ön sevişmeye girenlerin türlü tepki ve yaptırımlara maruz kalması anormal bir durum olmasa gerek.
mademoiselle carole
eylem/zaman/soylem iliskisinin cok onemli oldugu bir durumdur.

eger adam bir bankta oturuyor ve siz de tam onune gelip yapiyorsaniz bu isi,
adam haklidir.

eger siz bu isi yapiyorken adam gelip karsinizdaki banka oturduysa,
adam haksizdir.

eger adam tam banka otururken siz yiyismeye basladiysaniz,
orasina hakimler ve savcilar yuksek kurulu karar verir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol