bir erkeğin en masum ani

angelus
soru basligina cevap iceren entry girmediği zamanlarda yüzünün aldığı o doğalı 3 bilemedin 3 bucuk günlük japon balığı ifadesi der orta afrika da bulunan kimi kabileler.evet.
adrenokortikotropik
bir kadının en masum anından pek de farkı olmayacak andır zannımca,yani kadınlar şeytan olmadığı gibi erkekler de şeytan değildir ve masumiyet her an her noktada karşımıza çıkabilir.karşıdakinin masum görüp görmemesiyle de ilgilidir.misal bu bünye 1.5 yaşındaki erkek çocuğunun bir yerlere zarar verdikten sonra suratınıza şaşkın şaşkın bakış anını en masum an bulmakla birlikte sevdiceğin sıkıca sarılıp omza başını yasladığı anı da masum bulabilmektedir.ben huzur bulmak için yapar derim,sen başka niyetleri vardır dersin o ayrı.sen ne kadar masum düşünürsen karşındaki de o kadar masum olabiliyor kanımca.
wereyda
kadının en salak olduğu ândır..
masumiyeti derecelendirmek ne derece doğru diyeceğim, sonra da biri kalkacak ve "peki sen de salaklığı derecelendirme o zaman!" diyecek.. ona bira ısmarlamak isteyeceğim. kuzu gibi olacağım. seveceğiz birbirimizi. o bana sigara uzatacak, ben ayaklarımı uzatacağım. öyle.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol