evde bir anda ortadan kaybolan anne

sepulturk
insanı bazen çıldırtabilen anne türüdür. evin her hangi bir bölümünde annenizle oturuğ muhabbet ediyorsunuzdur. daha sonra sıkılıp bilgisayar başına ya da başka bir şeye doğru gidersiniz. o anda çok acıkmış olduğunuzu hissedersiniz ve annenize "annneeeeaaaaaa çok acuktum ben, yimak hazurla bana" şejklinde hayvansal içgüdülerinizle kurduğunuz bir cümleninizi sunarsınız ama karşıdan kesinlikle her hangi bir cevap alamazsınız. bu cümleyi değişik formlarda 3-4 defa tekrarladıktan sonra kalkıp evde ararsınız annenizi. bakmadığınız yer kalmaz pervazlara bile bakarsınız acaba aşağıyamı sarkıtıyo kendisini diye. ama bulamazsınız. bir ninja gibi puf diye ortadan kaybolurlar. olay sonucunda olan sizin yemek hazırlamak için mahvettiğiniz mutfağa olur.
angelus
evin herhangi bir bölümünde yer alan ve o güne kadar dikkatinizi çekmemiş olan kara delik içerisinde kaybolmuş annedir. geri kazanımı zordur. artık fizik profesorü mü olursunuz, astronot mu olursunuz, stephen hawking den yardım mı alırsınız size kalmış bir durumdur.evet.
adrenokortikotropik
iki dakika önce odanı topla hede yap hödö et şeklinde emirler yağdırmış akabinde de siz sinir katsayınızın artışıyla baş etmeye çalışırken kurduğu ben hedeye kadar çıkıyorum cümlesini duymadığınız duyamadığınız anne modelidir.bi süre sonra lan nerde bu kadın diye düşünürsünüz ki telefon çalar,ehehe annecim ben bilmemkime kadar gitmiştim ya orda oturuyorum şimdi laflıyoruz merak etme diye aradım,der ve kayboluşunun sebebi açıklanmış olur.bu da böyle bir durumdur.
broken promise
büyük ihtimalle üst komşuya kahve içmeye gitmiş,gizemli annedir.evde çalan telefona kimse cevap vermeyince durumu çakarsınız. geri döndüğünde nerede olduğunu sorduğunuzda ’siz bana nereye gittiğinizi söylüyo musunuz’ tribine girer.bir de nasıl oluyor da kapıyı o kadar sesiz kapatabiliyorlar anlamam.
steroid
müptelası olduğu yerli dizi reklam arasına girince çay koymak için mutfağa doğru müthiş bir depar atmış annedir muhtemelen.

reklamlar bitince tekrar teleport olur salona.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol