angora evleri

peptid
cok cok buyuk bi yuzolcumu uzerine kurulmus,oldukca fazla sayıda insanın yasadığı site.

her tipten insanı barındırır,kendine has bi gece yasamı bile vardır.

son zamanlarda it kopuk sayısındaki artıs da tarafımızca kahkahalarla izlenmektedir.

(bkz: it kopuk)
(bkz: ülkücü takımı)

shevek
itinin kopuğunun geceleri ziyaret ettiği sitedir kısa süreden beri. artık site içinde saat 22:00 sonrası tek başına ve yayan halde olay yaşamadan yürüyebilmek için ya korkak bir yavşak ya da serseri dostları bol olan bir serseri olmanız gerekmektedir. aksi takdirde, hele de ’başı öne eğilmez devrimci delikanlı’yım diye geçinen biriyseniz işiniz var demektedir. en kötü ihtimalle fiziksel bir kavgaya girişir, en iyi ihtimalle fiziksele her an vurabilecek bir laf kavgasının ortasına dalarsınız. sonuç ne olursa olsun siniriniz bozuk ortamdan ayrılırsınız.

sitenin ülkücü gençleri sitenin çeşitli parklarına site sakini olmayan ve angorayla her şekilde ilgisiz kültür ve başka her türlü düzeyi düşük serseri başka kimselerle otururlar. oturdukları yerden geçenleri rahatsız eder, sözlü tacizde bulunurlar. sözlü tacize cevap verilmesi durumunda aradıkları kavgayı bulduklarını görür ve karşılarındakinin korkusunun kokusunu aldıkları an hayvanlıklarını ortaya korlar. tavsiyem: çekinmeyiniz, acımayınız ve becerebiliyorsanız topunu dövünüz.

bunlardan bir ya bir grubunu pataklayan kahraman tüm site faşoları ve serserileri tarafından hedef, ana düşman olarak tanınır duruma gelir ve her gün gününe gün katma olasılığını canı gönülden yaşar.

sitenin imamlık yeteneği gelişmiş yeni nesilin ürünü ümmetçi gençleri çoğunlukla ülkücü olan yaş dostlarına vaaz verirler. sitenin 10 yaştan başlayarak 20 yaşa kadar tüm grubu bu tür vaazların etkisi altına girer ve şekil değiştirir.

sitedeki politik kavgaların yakında yerini siyasi suikastlere, katliamlara bırakmasından ayrıca korkulmaktadır. sitenin biricik faşolarının hedef olarak gösterdiği isimlerinden en önde geleni de bizzat ben, shevek’tir. shevek dayanamaz bu tiplere ve hepsiyle ayrı şekillerde farklı yollarla çatışmışlığı vardır ve çatışmaktadır. ayrıca çatışacaktır da.

sitedeki 16-22 yaşlar arasındaki insanların boşluğu ve gereksizliği yararsızlıktan uzaklaşıp zararsızlığa ulaştığından beri siteye sık sık jandarma uğramaya başlamıştır. site küçük bir faşo türkiye’dir ve sitedeki gençler şahsımca beş ayrı grupta incelenmektedir.

- ne idüğü belirsiz serseri takım -
bunlar yer, içer, sıçar, uyurlar. bunların hayatları gecelerden ibaret olup cana değil mala zarar verirler. amaçsız ve gerizekalı oldukları bir gerçek olduğu halde herkesle aralarını iyi tutma çabaları takdir edilesidir.

- ülkücü takım -
bunlar da faşo zihniyetin ürünü zihniyetsiz gerizekalı serserilerdir. bunlar mala, cana, her şeye zararlıdırlar ve serseri kelimesi tam anlamıyla bu insanlar için keşfedilmiş olmalıdır. yalnızken yavşak ve korkak olan bu insancıklar, yanlarında üç-dört benzeri serseri arkadaşları varken sitenin bir saniyede en çok havlama yetisine sahip itlerine dönüşebilirler.

bira içer, kendilerince erkek muhabbeti yaparlar. işleri güçleri "şunu dövdüm, bunu siktim, yarın şöyle silah alıcam"dır. her cümlelerinde en aşağı iki küfür geçer ve her kelimeleri argodan ibarettir. çok düşünmezler ve kullandıkları kelime sayısı maksimum ellidir. daha çok kelime kullanabilenleri çevre mahallelerin ocak reisleri olurlar. bunlar da gerekmedikçe konuşmaz, konuşunca çevresindeki kurtçuklara emir ve ders vermek amaçlı konuşurlar.

çevredeki her varlığa bulaşmak gibi bir yetileri vardır sitenin ülkücü serserilerinin. genelde dörtte üçü site sakini ülkücüler tarafından siteye çağrılırlar ve siyasi ders vermeyi kendilerine görev bilmişlerdir. hepsinin söylemleri benzer bile değildir, aynıdır. hepsi aynı dilden konuşurlar, aralarında bir fark yoktur.

çoğunluğu vücut geliştirme ve bir dövüş sporuyla öyle böyle ilgilenmiş, fakat başarılı olamamış eziklerden oluşur. her faşo gibi komplekslidirler, komplekslerini saldırganlıkla giderme uğraşı içindedirler. arkadaş grupları içerisinde bir ’hiyerarşik’ yapı kurmuşturlar. her biri kendini "ağa", "dayı" olarak tanımlar, fakat hepsi de birbirinden ve karşılarında duran düşmanlarından korkar. ancak birlikteyken korkaklıkları saldırganlığa dönüşür ve ortak bir hedefe yönelir. beyinlerine kavga işlemiştir. ilkelliğin her göstergesini üzerlerinde taşımaktadırlar.

- yavşak ve korkak liboşvari takım -
yanlarındaki ne derse ona evet derler. kendi götümü kurtarayımcılardır. bunun için her şeyi yapar, düşünürler. ne onur, gurur, şeref; ne de insanlık, doğruluk, yüreklilik vardır bunlar için. kendi popolarından başka bir şeyi de düşünmezler, beyinsizdir bunlar. bunlar site sakini bireyimsilerden oluşmaktadır. korkak ve yavşaktırlar. bol bol laf taşırlar. faşolardan it gibi korkarlar, her fırsatta kaçarlar. sitenin solcu gençliğinin iyi niyetineyse küstahça bir tavır sergiler ve sanki kendileri bir şeymiş gibi davranırlar. bunlara gülümseyince şımarırlar, diş gösterince yalaka olurlar.

korkak ve haindirler.

- duyarlı düşünen iyi niyetliler -
bunlar herkesle iyi olmaya çalışan iyi kalpli insanlardır, iyi aile çocuklarıdır. kendilerine ve arkadaşlarına zarar gelmesinin önüne geçme istekleri vardır, ama çabaları korkularından dolayı küçüktür. güçlü ve sevilesilerdir. kalpleri ve beyinleri vardır, duyarlılardır. yalnızca kendi hayatlarını yaşamak isterler. faşo ve ümmetçi takımın saldırısına sık sık uğrarlar, diğer serserilerin sürekli ezme çabaları da buna tuz-biber olur. sayıları azdır. çok ses çıkarmazlar, ses çıkardıklarında birlik olarak çıkarırlar seslerini.

- kendini süper kahraman zanneden kahramanlar -
çok çok çok azdırlar, parmakla sayılırlar ve bu türün elemanlarını sayma işlemi bittiğinde kullanılmamış bir çok parmak mevcuttur.

bunlar okuyup yazarlar. düşünürler. herkese iyi niyetle yaklaşmaları birincil derece sorunlarındandır. duyarlı ve düşünen herkese candan yaklaşırlar. azınlıkta olmaları önemli değildir onlar için, sayılarını artırma uğraşı içerisinde de değillerdir. tek istekleri mutluluk ve -belki- yalnızlıktır, fakat gerçek olmamaktadır bu küçücük istekleri de.

site içerisindeki vahim tabloya dayanamayan ve yalnızca hayatını yaşamak isteyen, fakat kendine hakim olamayıp her an her şekilde her nasılsa serserilerle kavga halinde olan, yararsız ve zararsızlara bir şeyler öğretme derdinde olan bu insanlar sitenin liboşvari takımından nefret eder, ülkücü-ümmetçi takımla her an kavga içerisinde bulunurlar.

fazla ateşlidirler. kendilerine duydukları güven sürekli kendilerini aksiyon içinde bulmalarının önemli nedenlerinden biridir. sürekli hak arar, tartışır ve her olanı önemserler. herkesi önemserler. zarardan korkarlar, zarar vermekten.

zarar görülmesinden korkarlar.

güçsüzlükleriyle güçlü ve güçleriyle güçsüzdürler. güçleri çok çeşitli yerlerden alır güçlerini. enerjiktirler, durmazlar.

sevgiyle beslenirler, severler.

sevgisizi sevmezler... ve bol bol korkarlar.

bol bol kavga ederler. asidirler, direnirler. susmazlar, kendilerine bile hakim olamazlar, acizlikleri yegane güçleridir. kavgada vardırlar, hayır demez korkmazlar. bekler ve direnir, gerekirse kavgalarını ederler.

faşist saldırısında yapılması gerekenleri iyi bilirler. her an her yerde bulaşılandırlar, çünkü geri durmazlar. tekliği severler ve az olmak üzüntüsünü yaşarlar.

bol bol lanet sisteme lanet yağdırır ve çaresizliklerine bakıp üzülürler. kendilerini bu tür küçük kavgaların ortasında bulmaları nedeniyle acırlar istemsiz kendilerine.

ve sürekli iyiyi isterler. hatalarından biri de budur bu aciz insanların. duygularına hakim olamazlar bunlar. site içinde bir şey olduğunda jandarma önce sitenin ülkücü takımına gider, sonra bunlara.

çok ses çıkarırlar ve sessiz bir destek alırlar sitenin tüm azınlığından. bu onlara yeter. yalnızca az olmanın hüznü vardır yüreklerinde.



angora evleri yavaş yavaş serseri kaynamaya ve türlü kavgalara sahne olmaya başlamıştır. angora’da angora sakininden çok misafir bulunmaya başlaması bu durumun en önemli görünür nedenidir.



it kopuk dolmaya başlamıştır.

(bkz: belediyece uyutulması gereken başıboş köpekler)
(bkz: ankara nın iti kopuğu)
(bkz: ülkücü takım)
(bkz: ümmetçi takım)
genc solcu
benim ve bir takım arkadaşlarımın oturduğu,büyüklüğüyle göz kamaştıran,son zamanlarda pis insanların sayısında artış olan site.
aello
hava güzelleştikçe kendi de güzelleşen sitedir. sakindir, ses çıkmaz pek gün boyu. gece oldu mu bir takım ezik kurtçuların uluma mekanı haline gelmiştir. anlamıyorum, neden bir siteye gelip sağda sola "ağa" havasına bürünürler ki. bu hala devam etmektedir.

z tepesi vardır orada bir tane. bu adı da ona düzgün insanlar vermiştir, it kopuk değil. incek yolu gece olduğunda sokak lambalarıya kocaman bir z yaratır o tepede. inanılmaz bir manzaradır. bazı kıro arkadaşlarımız da bu manzara karşı bakarken aynen şu sözleri buyurmuştur:
"adı z’yle başlayan bi sevgilim olucak buraya getirip senin için yaptırdım bu yolu dicem"

işte bu da fotoğrafı:
http://tinyurl.com/p9yt6q

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol