bilgi üniversitesi kustepe kampüsü

sevmiyorum seni gaye
bilgi üniversitesinin şişli civarındaki kuştepe’de bulunan kampüsü. tezatlıklar abidesi, son model arabalarınıi mahallenin bıçkın değnekçilerine bırakan tiky kızları izlemesi zevklidir, kimi zaman
instrument
güzel bir binaya sahip okuldur. kampüs olamayacak kadar da küçük ve evler arasına sıkışmıştır. yalnız içerisindeki sahne ve salonun akustiği son derece mükemmeldir. adamlar hiç bir fedakarlıktan çekinmemişler yaparken. neredeyse hiç mikrofon kullanmaya bile gerek yoktur, en arkadan da rahatca duyulabilirsiniz.
thismesswerin
bilgi üniversitesinin en kötü kampüsüdür, bahçesi yok gibi bir şeydir hele ki santralden sonra iyicene kötü gözükmektedir. mecidiyeköye servisi çok azdır, genelde ögrenciler yürümeyi tercih eder bir nevi spordur. yine de alışınca insan seviyor, böyle insanlarla içiçe olmak falan... diger kampüslerde yadırganabilinio çevrede baska insanlar görmemek..
benduruyorumsebagitti
yedi tepeli istanbul’un yedi tepesinin de, bu kampüsün yolu üzerinde olduğunu düşündürür. gülbağ’dan kestirmeden gitmek isterseniz inişli çıkışlı yollar kaçınılmazdır. bilinen kestirmelerin dışında bir alternatif ararsanız ve pusulanızda kuştepe camiinin minareleri ise kendini gültepe’de bulursunuz. iki başarısız girişimin ardından okula taksiyle ulaşınca maceraya bir son verirsiniz. yolu uzatma pahasına önce ana yola çıkıp, mecidiyeköy iş merkezinden ya da daha ilerdeki oto galerilerinden rotayı aşağıya kırmak daha iyidir. neden teleferik gibi bişey yapmazlarki..
benduruyorumsebagitti
bugün bir bölümü kafeterya, bir bölümü de internet kafe doğrumu yazdım olarak kullanılan yer, ilk zamanlar kütüphaneydi. dışa doğru eğimli camları, her yağmurda sızdırır, halılar toplanır, koltuklar çekilir... bir de onun çaprazındaki köşeyi mutlaka su basardı. kafe olduktan sonra bu sıkıntı hiç yaşanmadı sanırım.
elma sekeriiii
bu gün en alt katının bir bölümü kafeterya, bir bölümü de study hall denilen çalı$ma yeri olarak kullanılan kampüstür.
kütüphane ba$lı ba$ına ba$ka bir yerdedir.

insanlar mecidiyeköyden yürür babam yürür, hiç bir zaman shuttle saatleri birbirini tutmaz. dolapdere kampüsü ne kadar shuttle bakımından vızır vızırsa bu bi o kadar tenhadır.
silahtaraga kampüsüne de her 1 saatte bir shuttle kalkar ku$tepeden, öyle gıcık eder adamı.

onun dı$ında yıllıkları ücretsizdir. pardon ya zaten her $ey ücretli bi o ücretsizdi dimi, dogru...

isyanım var,evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol