araba camindan götü göstermek

ederleziavela
hollywood yapımlarının vazgeçilmez sahnesi.genelde bu atraksiyonu uygulayan liseli ya da universiteli gençlerdir.komik midir ? kesinlikle hayır.

bir iki nacizane tespitim olmu$tur.

1) götü gösteren erkeklere dikkat ettim hiçbirinin kasede kıl tüy yok.maaşallah sahra colu gibi engin kurak ve pürüssüz.arada tek tük kaktüs ekolü mevcut tabi.

2) götü gösteren gençlere dikkat ettim alayı beyaz erkek.bir tane zencinin daha acıp kaseyi gösterdiklerini hatırlamam.gerçi az çok sebebini tahmin edebiliyorum.farzadelim bu rolü bir afroya verdiler muhtemelen kameranın kadrajına çatal arasından bir uzantı, bir tripod takılabilir.düşünün siyah bir popo ve arada sallanan tanımlanamayan bir nesne.

3) götü genel olarak ya tır soförlerine ya da seyir halinde olan yaşlı bir çifte gösteriyorlar.buradan çıkacak sonuç bence şudur ki , ne tır ne de yaşlı çiftin araçları genclerin altında bulunan mustang marka araca yetişemez.bu yüzden rahat rahat gösterebilirler.

4) yine götü gösterirken dikkat ettim pantolunu sıyırdıklarında poponun 3/1 ‘ i görünmekte.madem yedin bu boku indir tamamen.


şimdi bu durumun türkiye’de yaşandığını düşünüyorum.aslında düşünmek bile istemiyorum lakin konuyu bağlamakta fayda var.

öncelikle gösterilen her götün kıl yumağı olması ve gösteren kişinin paçalı don giymiş olması muhtemel ve hatta donun bazı kısımlarında sarımtırak lekelerde olasılıklar arasında.gören kişi de hafif bir tiksinme durumu oluşur.eğer götü gösteren kişi trafikte ağır ağır seyir halinde ise bittiği an bu andır zira ota boka linç girişiminde bulunan mazlum türk insanlarının bu aktiviteleri hortlayabilir.

bir diğer mevzu ise o göt özellikle türkiye’de tır ya da kamyon soförlerine gösterilemez öyleki kullandığınız araba standartların biraz üzerinde olsa dahi sol şeritte tampanonunuza bir as 900 ‘ün yapışması ve havalı korna ile sizi tahrik/taciz etmesi kaçınılmaz.hele hele ara gazı verip , agızda uzun malboro , pala bıyıkların sıvazlanması da cabası.

gözlem , tespit, gelelim sonuç kısmına.

buradan anlaşılacağı üzere, türk erkekleri götü göstermez ayıptır lakin nerede bir göt görsün ağzının suyu da akar.ayrıca, patlamaya hazır bomba gibidirler her an kavga edebilirler.gaza gelip linç girişiminde bulunabilirler.

toplumsal ahlak kurallarına birebir riayet ederler.at , avrat, silah ve göt vecizeleri ile büyümüştür.

amerikan erkeklerine gelecek olursak, beyaz pürüssüz bir göte sahip oldukları kadar ahlak kuralları ile ilgili sorunları var.

(bkz: çıkmadık götten umut kesilmez)
kyrlanas
bunu yapan inigiliz holiganlari vardi birde. artık ne anlatmak istiyolarsa, "hic boylesini gordun mu abi" den tutun "kicima kas goz cizsem daha guzel olur" mu ya kadar uzanir.
lady rosenred
bir de bunun gerçek hayatta, istemeden yapılanları vardır ki çok vahimdir. şöyleki; malum dolmuşlar/ototbüsler tıklım tıkış gider, şoförler araçta bir santim yer kalmasa dahi habire yolcu almaya da çalıştı mı araçta bulunan kişilerden birkaçı ister istemez cam kısmına yapışır! e ne olur bu seferde otobüsün/dolmuşun yanından geçen diğer araçlar arabanın camından bir sürü göt görmüş olur.komik olduğu kadar vahimdir, yazıktır,günahtır..ne gerek var insanları konserve sardalye gibi dizmeye?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol