perfspot com

sepulturk
içeriği nasıldır, ne eder, nasıl arkadaşlık kurar bilmem ama lanet olası, allah2ın belası bir site olduğu kesin. insanı bezdirir her gün fake nicklerle onlarca yüzlerce spam mail gönderir. sahipleri zannımca annelerini hiç sevmezler zira bol bol küfür yerler her sabah zatımdan.

ediy:bu maili yazarken 2 tane daha gelmiş.

edit 2:demek ki mailleri engellemek için illa üye olmak gerkiyormuş. ayıptır, rahatsızlıktır, etik değildir, cindir, alidir.
nemesisceylan
site tasarımı oldukça iyi, her chat sitesi gibi bir çok insan türünün bulunduğu; sadece akıllı insanın, farkli kişilik analizleri yapmak için kullanılabileceği yer.
376
arkadaşlık sitelerinin tonla olduğu sanal alemde yerini almış sitelerden biridir. bir arkadaşımın ısrarı ile kaydolmuştum. tasarım olarak fena değildir ayrıca tüm dünya’dan insanlar ile iletişim kurabilme güzelliğinin yanı sıra bizim millet burayı da netten hatun kaldırma yeri olarak kullanarak içine etmiştir. haa biz görmedik mi ’’netten hatun kaldırdım hafta sonu hatunu bafilemeye gidecem’’ deyip de hafta sonunu evde geçirenleri ? gördük. kısaca bize gelmiyor abicim sosyal içerikli siteler. laf aramızda jason becker grubunun sahibiyim ayrıca sağolsun çocuklar blues grubunda moderatör yapmışlar beni. tabi son zamanlarda dikkatimi çeken lezbiyen şahıslar bi hayli enteresandır. lezolez, lezzo, lezselin, lezhasan, lezmahmut gibi nickler ise ayrı bir tez konusudur.
set me free
bir süre sonra ’yeter ulen !artık çıkmak istiyorum ’ feryatları attıran; tipik bildik ’’kızlar ve erkekler’’ sitesi.
lakin şanslıysanız bir kaç arkadaşı çekip çıkartabiliyorsunuz.
ouzuslu
çok ciddi arkadaşlıklar düşünen kızların 10 saniye sonrasında bazı üyelerle fiyat alışverişinie girdiği garip bir sitedir kendileri :s

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol