puanın ne kadar düşükse o kadar iyi yazarsın

karall
kürtten evliya olmaz
hakkini vererek sex yapan kiz
bes vakit namaz kilan orospu
titresimli telefonu gote sokup kendini aramak
e o zamaaan ben de senin amina koyim
gerdek gecesi dokulen kanlarin hesabi sorulacaktir
baba ben nasil oldum
mevlana degilim ben adam ol gel

bunun gibi envai cesit entrycikleri ve baslikciklari olusturan yazarciklarin; ki bu basliklar sadece sol taraftaki basliklar silsilesinden secildi, sahip oldugu bos bir zihniyetin lamücerret somut etkisi olan oylari hesaba katinca düsünülesi basliktir efendim.

cogunluk mu seciyor kaliteyi? bu basliklari acmaya mütemayil akillari apis aralarindaki zavallilarmi seciyor kaliteyi kaliteliyi hem kime göre neye göre seciyor diye düsündürmesi muhtemel baslik olma özelligine de sahip olmaya mazhar basliktir. haa unutmadan bir digeri icin

bana berbat oyu veren bilgiclere selam ederim


van ness
(bkz: aldığı puanları takıntı haline getiren obsesif yazar)

yani ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum. ya bir entri girdin eksi aldın artı aldın. ne olacak yani niye bunu bu kadar takıntı haline getiriyorsunuz? puanınızla insanlığınız mı ölçülüyor yoksa puanı en çok olan mı yoksa en az olan mı cennete gidecek?

geçin bunları ya hayat güzel, yaşamaya bakın, kendinize saygınız olsun.

(bkz: takıl hocam kafana göre)
(bkz: boşver abi keyfine bak)
(bkz: çak o zaman çak çak)
salome
hmm "puanini yukseltmek icin daha iyi yazarsin" demek olsa gerek bu. hirslanirsin, daha "yoruma kapali" veyahut "genel"e alkis tutturacak yorumlara gebe, entryler girersin de "aman puanin yukselsin". yahu puanin dusukse sen kotu yaziyorsundur! yoksa orta zeka seviyesinde, orta bilgi birikimine sahip diger yazanlar, seni anlamakta zorluk cekmiyordur asla(yanlis anlasilmasin efendim kendime ustun sizlere ise orta zekali demiyorum, sadece yorum yapiyorum, "aslinda soylemek istedigim" bir sey yok anlayacaginiz) ya da yazdiklarinin insanlara "ters" gelmesi degildir eksi puanlarinin sebebi. cunku hepimiz biliyoruz ki muthis "liberal" bir sozluk konseptimiz var. puanlama "bana ters bu" subjektivitesi ile degil de "yok iyi ifade edememis" objektivitesi ile yapilmakta. hemen orneklemek gerekirse; bana eksi oy verilmesinin sebebi asla "bazilarinin hoslarina gitmeyen" yorumlar yapiyor olmam degil "iyi yazamiyor" olmamdir, hakikaten benden "yazar" olmazmis, iyi ki varsin sozluk!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol