kızların tek başlarına iseyememe problemi

ups
aslinda bu problemin kaynagi isemek eyleminden cok dedikodu yapmak gereksinimidir.cunku artik herkes tarafindan bilindigi gibi kizlar tuvaleti tam bir dedikodu yuvasidir ve kizlar dedykodularyny tutmakta cysleryny tutmaktan daha fazla zorlanyrlar..
sinirsahibi
genellikle kafeteryalarda, okul kantinlerinde, sinemalarda.... bir anda anladim ki daha gider bu sikca karsilastiklari problemdir. ayni yerde bulunan xy kromozomlu arkadaslar icin de biraz kafa dinleme firsati doguran olaydir.
phoebus
doğal bir olaydır.okullarda genellike kimse tek başına dolaşmaz ama durum kızlar olunca biraz abartıldığı söylenebilir.tamam hiç bi erkek hadi hep beraber işemeye gidelim demez ama pekala sigara içmeye gidebilirler.tek başına gezen kızdan ayrica korkmak gereklidir
bok bocegi
hatun kişi reglliyse tuvalette arkadaşına pantolonunun arkasında leke olup olmadığını kontrol ettireceğinden ya da ortamla ilgili acil bir dedikodu paylaşımı yapılması gerektiğinden ya da tuvalette çantasını tutacak birine ihtiyaç duyduğundan ortaya çıkan durumdur..
respinardi
bi kızın durmadan arkadaşınıda alıp cafe gibi mekanlardan kalkıp gidin sevgili çok geçmeden eski sevgili olarak işlev alanını degiştirir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol