kutsal damacana

zenana
senaryosunu ahmet yılmaz ın yazdığı,başrollerini şafak sezer,eyşan özhim,erdal tosun ve settar tanrıöven in paylaşacağı konusu şeytan çıkarma üzerine olacak,ahmet yılmaz ın bünyesinde bulunmasından dolayı merakla beklediğim filmdir.
merdiven
filme çok haksız eleştri yapıldı. bence başarılı bir filmdi.sonuçta komedi filmi ve güldürmeyi amaçlıyor. kutsal damacanayı izleyipte gülmeyen adamın sağlık sorunları vardır. inanıyorumki filmi beğenmeyen tayfası filmi izlerken kahkahalara boğulmuştur.
spoiled
sans oyunlarindan kazanacagi paralarla varolmayi hayal eden ve bu amacla sahte bir papaz olarak calisan fikret’in komik hikayesi.ayni zamanda safak sezer’in ilk bas rolunu aldigi film.recep ivedik izleyip gulebilen insanlarin varoldugunu dusununce,elestirilerin agir olduguna inandigim ahmet yilmaz senaryosu.
independence
bkm mutfak oyuncularinin neredeyse hepsi var bu filmde ancak fazlaca basit bir film.esprilerde zeka ornegi sifir, gunluk hatta her daim sokaklarda duydugumuz kufurlere gulebiliyorsak bu filme de gulebiliriz muhtemelen.

bir diger yandan bakmak gerekirse, turk sinemaseveri kufure gulmeye ali$kin, cem yilmaz bu parsadan fazlasi ile payini topladi zaten.bakildi ki cem yilmaz’in standuplarinda alabildigine kufur var ve insanlar bu kufulere guluyorlar, daha sonralari kufurler uzerine bir sinema sanayisi olu$tu ve tum filmlerde normal konu$malardan daha cok kufurlere yer verildi.

sonuc: acikcasi ben sinemada izlemedigime sevindim, harcadigim zamana uzulurdum.
angelus
şimdi ben inat ettim, tüm dış tepkilere kulağımı kapadım, mazoşistce bir arzu ile izledim bu filmi. sonuna kadar izledim. tek bir sahnesini dahi kaçırmadım. hatta bi ara tuvalete gitmem gerekti ama bütünlüğü bozmamak adına tuvalete dahi gitmedim. ve şunu diyebilirim ki bu film için ben hiçbir şey anlamadım. evet anlamadım. hani tek bir spoiler verecek kadar da mı bişey anlamadın diye soracak olursanız evet, o kadar dahi anlamadım. böyle bi filmmiş.
atacamadesert
bir zamanların bestseller’ı olmuş, sonradan filme uyarlanmış ve konusunu gerçek olduğu iddia edilen 1949′da geçen bir olaydan alan “(bkz: the exorcist)”(şeytan çıkaran) adlı filmle akıllarınca dalga geçiyorlar. siz dönün de kendi bi tarafınızla dalga geçin!

atacamadesert
hiçbir asansörde hakkında kötü düşünülmemiş damacana.

telefonda:
-iyi günler. sağlik su.
+merhaba kızım ben bakire olmasa da az kullanilmiş bir damacana su rica edicem.
-kalmadi hanim teyzecim. elimizdeki damacanalarin hepsi kaşar.

ya da:
+bak kendi damacanam diye demiyorum. eline erkek eli degmemiştir yemin ederim:
-ben o olaydan önce aldıydım zati. ondan sonra da kırk kere çalkaladım. ne olur ne olmaz şekerim.
alorarola
şayet ki üçüncü filmininde bu damacaların sularının hangi kuyulardan temin edildiğini açıklar cinsten kutsal kuyu isimli bir filmle jübileleşmesini beklediğim dizisinema.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol