fargo

pariscombo
coen kardesler filmidir ki gercek bir hayat hikayesinden beyazperdeye uyarlanmistir.enteresan bir kurgusu vardir ama bir o kadar da surukleyicidir.insanlarin para icin neler yapacaklarini acik secik ortaya sermis bir filmdir.
nickten yana sansim yok
filmin bir ilginç yanı da 7 aylık hamile polisin görev icâbı şehir dışına çıkması. la 7 ay lan. ucundan baş vermiş artık bebek. ben dedim kesin keserler bu karıyı da olmadı öyle bir şey çok şükür. rahat bi nefes aldık sülalecek.
independence
2014 cikisli yeni bir dizi. tipki filmi gibi dizi de coen kardeslerinmis sanirim. imdb puani 9,1 falan deniyor ama incelemedim.

bu entry hatirlatma amacli burada dursun, yarin oteki gun hangi diziyi izlesek diye dusunurken karsimiza cikiverir.
candyy
oyunculukları, senaryosu, sinematografisi, müzikleri ile dört dörtlük bir dizi. dizinin başında sıradan, vasat görünen insanların, dizinin sonunda bir canavara dönüşmeleri inanılmaz. 1. ve 2. sezonunu 1 haftada bitirdiğim, sabırsızlıkla 3.sezonunu beklediğim şahane bir dizidir.
reee
3. sezonu da en az ilk iki sezonu kadar çarpıcı, sürükleyici olan dizi. perşembe sabahları türkiye saatiyle 5'te yayınlanıyor
gregostertag00
En iyi oyuncu ve en iyi senaryo dallarında Oscar ödüllü almış coen kardeşler filmi.

Filmi izlemedim ama şu ilginç bilgi film vizyona girdiğinde beri aklımda. Filmin önemli kısmı kar yağışı olmadığı için filmin geçtiği yerde değil başka yerde çekilmiş. Minesota yerine dakota olması lazım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol