celal yıldırım

isimsizkahraman
kendisi müdürlerin şahıdır.adnan menderes’i mükemmelleştirme yolunda önemli adımlar atmıştır.bir kaç icraatını yazarsak

-öğrenciler geciksin diye midir nedir,sabahları sadece okulun en sapa yerindeki kapıyı açık tutturur böylece öğrenciler derslere lambır lumbur koşarak girmek zorunda kalırlar.

-öğrenci merkezli hizmet verir.her boku öğrencilere yaptırır.

-zorunlu ders görevi vardır ama bunların hiç birine girmez.

-elleri cebinde her daim tombalada dolaşır.

-her daim bir ıkınma ifadesiyle dolaşır.(nedenini anlamak için bir üstteki maddeye bakınız)

-iki lafı bir araya getiremez.konuşma yaparken öğrenciler gülmekten yerlere yığılır.

-amalfest komitesi 2 milyar gibi düşük bir miktar paraya vega’yı getireceği sıralarda "festival mestival yapmıyoruz!okulu çocuk bahçesine mi çevireceksiniz!" der.(aslında tam da böyle değil.çevireceeeniz gibi daha çok.)

-bunun ardından son ayda 10 milyara demir demirkan ile anlaşılır ve adam gibi sponsor bulunamaz.bundan dolayı bilet fiyatlarını 20 ytl yapar.öğrenci bütçesinden haberi yoktur heralde kendilerinin.

-son olarak okulunun nadide öğrencilerinden biri ona bir anti-celalist manifesto yazar.
ve tanri beni bastan yaratti
sadece iki zorunlu derse giren celal yıldırım (biri coğrafya diğeri de turizm olmak üzere) bu derslerini de istediği gibi sınıflarla ayarlamıştır. turizm dersini tek kişiden (kız) oluşan sözel sınıfına ayarlamış, coğrafya dersini de beş kişiden oluşan (hepsi kız) eşit ağırlık sınıfına ayarlamıştır.
ilk ders gelip, ikinci ders neden gelmediğini hiç anlayamazdık. meğer cd koleksiyonu varmış odasında, o yüzdenmiş.
cgsx
eski okulunda kızlarla erkekleri yanyana oturtmazmış demekki ahlaki konulardan(!)değilmiş kıskandığındanmış...abazalığın yaşı yoktur.
floydiandm
gereksiz, müdür karizmasından yoksun, öğrencileri ile iyi ilişkiler kuramayan, vasıfsız bir adamdır. ne kadar mantıksız iş varsa hepsi bu adamın başının altından çıkar. bir de tabii ki müthiş bir cd koleksiyonuna sahiptir, her türlü insan belgeseli bu elemanda mevcuttur. bir rivayete göre, sokak aralarında "porno lazım mı abi." diye dolaşır, zabıtalardan fellik fellik kaçarmış. ama o müthiş(!) turuncu takım elbisesi yüzünden yakalanması çok da zor olmasa gerek...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol