ağlatan filmler

0 /
shevek
izlerken ağlatan, akıllarda kalan filmlerdir. etkileyici, unutulmaz ve genelde önemli mesajlar veren, bünyeyi derinden sarsan filmlerdir bunlar. filmin müziğini duysa ağlar bünye belli bir süre sonra, efkarlanır. insanları gaza getirici etkisi olan filmler, insanların yaşama şevklerini kıran filmler ve insanların "kuşlar, çiçekler, böcekler.. her şey ne güzel." ya da "artık herkese iyi davranıcam. bugün varız, yarın yokuz. üzmemeli insanları..." demesine neden olan filmler olarak üç ayrı kategoride incelenir bu filmler.

(bkz: braveheart)
(bkz: babam ve oğlum)
(bkz: click)
comengineer
300 spartalı filmidir ama duygusallıktan değil şerefsizliğin bu kadarı diye ağlanacak filmdir.iran nezdinde tüm doğuyu mistizm hayranı ,savaşma tekniğinden yoksun , liderleri ibne olan bir aptallar topluluğu ilan edip spartalılar nezdinde de tüm batıyı cesur , kaliteli , delikanlı kısacası tüm muhteşemlik sembolleriyle birlikte lanse eden şerefsizliğin daniskası filmi piyasaya süren propaganda filmidir.biz doğulu milletler olarak ne hale geldikte bu haysiyetsizler bizim yüzümüze karşı -siz yokedilmesi gereken pisliklersiniz- mesajı verebilir hale geldiler.
ey batı( istisnalar kaideyi bozmaz ) ey kendini maymundan gelmiş ilan eden onursuz yöneticiler kitlesi! ey şeytani oluşumların odak noktası ! siz değil misiniz ıraka girip kadınlara erkeklerinin önünde tecavüz edecek kadar aşağılık olanlar! siz değil misiniz komunizm tehlikesi var diye dünyanın dört bir yanında gladio adını verdiğiniz yapılanmayla demokrasilerin azına sıçan ! siz değilmisiniz lanet olası markalarınızla insanların cebinden paralarını alıp sonra da o paranın gücüyle dünyanın anasına anal giriş yapan !
topunuzun cani cehenneme!
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol