bileklerini kesmek

wereyda
bazen;

"bileğini kestin/bileğimi kestim: oradan çıkan iki damarı yapı$tırdık birbirine, artık büyük dola$ımın adı sevda`dır!" durumu.

bazense;

"dün sana bir kurban kestim: bak hala kanamakta bileklerim"

betterthan
once hafif bir aci duyarsin bileklerinde,ozgurlugune kavusturmussundur damarlarini,sicaklik hissi gelir kollarindan asagiya yavas yavas suzulmektedir avuc iclerine dogru,bakarsin gozlerini kaydirip ne guzel kipkirmiziymis kanim dersin,kan olanca siddetiyle kosar bu sirada ozgurlugune kaninin cekilmeye basladigini anlarsin artik,gozlerine perde inmeye baslamistir beynin uyusmaya baslar bu ozgurluk karsisinda,usul usul yere cokersin ne yaptim ben diye sormaya artik vaktin yoktur kan yolunu bulmus ve o sicakligida hissetmistir sana,artik acamazsin gozlerini simsiyah bir dunyadasindir evet oluyorsundur...
sipsi
ömür boyu iz taşımak zorunda bırakabilir insanı. bir şeye karar verince insan, verdiği kararın sonuçlarını milyon kez düşünmeli, zira istendiği gibi olmazsa eğer bir ömür boyu bununla yaşayabilir. ilaç içmek, zehir içmek gibi alternatifleri mevcuttur, ama tasvip etmiyoruz diyeyim de bir tarafıma kaçmasın.

(bkz: alkollü entry girmek)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol