slip mayo giyen erkekler

muque
kendine güvenlerinden öte yarattıkları çirkin görüntünün farkındalığının tartı$ılması gereken erkeklerdir.

not:tabii bu ba$lığın ilk entrysi görece barındırmaktadır,isteyen giyer,e$ine dostuna giydirir.

(bkz: racona ters)
artemisia
90’lı yıllara kadar yazlık ortamlarda bolca görülebilen erkeklerdi, çok şükür biz büyüdük ve şort mayo moda oldu da kurtulduk bu korkunç manzaradan. he hala giyenler de vardır genelde hatun milleti pek tasvip etmese de.
hasktir
plajda havuzda bilimum mayoyla dolaşılan mekanda görsellik ortalamasını düşüren er kişilerdir. yazıktır onca insana ve başta hasktir!’e. denizden güneşten soğuyorum iştahım kesiliyor efendim.!
made in heaven
bakis acisi sorunlu olan insanlar tarafindan rahatsiz edici bulunan erkeklerdir.zira sen etrafindaki insanlarin gotunu basini incelemedigin,slip mayo giyen erkekte olur olmaz anlarda erekte olmak gibi bir sorun yasamadigi surece bikinisi kicinin arasina girmis oldugu halde kumsalda voleybol oynayan civir kadar dogaldir,guzeldir.
nihilist
sorfcu mayosunda ag denilen sey olmadıgından doalyı bende dahil pek cok kisinin son zamanlarda dahil oldugu gruptur. yanarlı donerli bir sorfcu mayosu alınır icinede asıl mayonun rengini destekleyen bir slip giyilir, sorfcu mayosu belden dusurule dusurule gezilir, budur yani...
instrument
slip bikini giyen kızları görünce iştahları kabaran erkeklerdir. bikininin tarihsel gelişimi açısından slip mayo bir bakıma aynı işlevi görür. evet. amaç insanın üreme organlarını ve dışkı bıraktıkları yerleri kapatmaktır. e adamın bu yerleri görünmüyosa ne zararı vardır slip mayonun? baldırlarının biraz daha üst tarafı görünse kime ne zararı var? bakın atletlere slip mayoyla yüzüyorlar tüm dünya onları izliyor. bir kadın denize girerken şort giyse çok tuhaf görünür göze. halbuki bu da ayn konudur. herkes istediğini giyer. yeterki çevredekileri tahrik etmeyecek şekilde giyinsin.
dunumyokyarinimsir
kendilerinde tecavüzcü coşkun havası hissettiren erkek tipleridir. ayrıca çocuklarınızı böyle görüntülerden uzak tutmanız gerekir.zira çocuğunuz görüp isimlendiremediği cisim karşısında hayretlere düşüp bilinçaltına kötü yerleştirebilir.
most wanted duygu
bir rivayete gore ya alman ya da gay olduklarindan suphe edilen erkek modeli.itici.sadece yuzuculere yakisir oysaki mayo.cagdi$i giysidir.bazi abiler ihti$amini heybetini gostermek icin giyer bu illeti.greyfurt gibi cikar ordan.havuz basinda atletik bir grafik cizerler kendi caplarinda.
betterthan
kesinlikle icinde rahat edilmeyen biseyi nasil giyiyonuz bi sirrimi var lan diye sormak istedigim erkeklerdir,yok sikisma durumlari oluyor darlanma durumlari oluyor,saga yatirsan olmaz sola yatirsan olmaz.
hormonsuz domates
kas yapıp bunu göstermek isteyen erkek çeşididir. bir de şort mayoya pörtlek gözlerle bakılan zamanda giyenler vardır ki o normaldir, öyle bir moda yoktur o zamanlar.
pinhan
itu’nun havuzuna girmesi muhtemel olan insanlardir; cunku bask turlu girilmesine izin vermeyen bir zihniyet bu kurali koymustur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol