başkent üniversitesi

sinirsahibi
ogrencilerine disaridan tiki, zuppe bok pusur denilerek genelleme yapilmak suretiyle can sikilmasina neden olan okul. bir bakima dogru bir bakima yanlis olan kavramlar bir yana birakilirsa vakif universitesi olmasi nedeniyle ogrenciler cok zorlanir, hayvan gibi calismak zorunda kalir. bu yonuyle verdigi egitim olmasa da alinan egitimin super oldugu okul. bazen iyi ki bazen maalesef dedirten okulum.
mmk
ne yapmaya cali$tiginin anlamakta gucluk cektigim bir idari yonetime sahip okul. ogrencileri son limitlerine kadar zorlayip, sinifta kalmalari icin elinden gelen cabayi gosteren, bunun da kendilerine para olarak donmesini amaclayan bir politkaya sahip, universitenin yemek $irketinin rektorun oglunun elinde oldugu tekelci bir ticarethane...
hakki bashar
basari sahibi bir bolumun ogrencilerinin baktilarki dersleri iyi, notlari yuksek, cok calisiyolar ve burs kazaniyolar, dediler ki su ibnelere biraz yuklenelim bi kismi kalsin ya, hepsi de mezun olmasin. bunun uzerine her derse fazladan konu koydular, her dersten donem projesi verdiler. amaclarina ulasmalari kuvvetle muhtemel. ama calismaya devam edicez.
lost kidy
komünist rejimle yönetilen kapitalist universite(okulun sahibine ait benzinlik,kendi süt ürünleri tesisi,kendi kitapları,kendi yaygın servis agı,okulun sahibinin ogluna ait yemekhaneler).ögreci yelpazesi olarak ankaralılara hitap eden ve dısardan az ögrencisi olan,cok zorlu bir egitim vererek özel üniversitede yayıla yayıla gecerim diye düşünenleri aglatan, hukuk ve mühendislik bölümlerinde 8 yıllık ögrencileri bol bol görebileceginiz,ingilizceden bir dönem kalmanın size bir yıl okul uzaması seklinde dönecegi, kızları ve erkekli tornadan cıkmıs gibi aynı tip ögrencileri barındıran,güzel sanatlar fakültesine odtünün tüm mimarlık hocalarını toplamayı hedefleyen her yaz tatilinde en az iki yeni bina yapan,hijyen konusunda gözünüz kapalı güvenebileceginiz,hırs yapıp bilkentle yarısa giren ama bunu sadece okul ücretlerine yansıtan,hukuk kantininin sec begen al mantıgı tasıdıgı,ögrenci sayısının 6da 1 i kadar asistan barındıran,otopark sıkıntısının had safhada oldugu hakkında daha cok ama cok sey yazabilecegim üniversite.
avalon
3 senedir 4. sınıfı okuyan bir sınıf dolusu radyo televizyon ve sinema öğrencisini bünyesinde barındıran eğitim kurumu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol