17 18 19 ağustos 2007 summer rocks festivali

redcrow
2004 yılından itibaren ülkemizde gerçekleştirilen birçok unutulmaz konserin altında imzası bulunan mute promotions & bronx productions; 2007 yılından itibaren yeni bir rock / metal festivalinin startını vermekten gurur duyar!

bu yaz eğlenceye ve extreme müziğin her tarzı ile dolu bir festival deneyimine hazır olun!
summer rocks festival ile taş üstünde taş kalmayacak! gelmeyenler çok şey kaçıracak!
istanbul, sarıyer mehmet akif ersoy festival alanı, unutulmaz bir 3 günlük eğlenceye daha tanıklık etmek için hazırlanıyor! sizler de çadırlarınızı şimdiden hazırlayın, çünkü summer rocks festival’de bulunmamak için pek geçerli sebebiniz olmayacak!

17 - 18 - 19 ağustos 2007 tarihlerinde sarıyer, mehmet akif ersoy festival alanı’nda gerçekleştirilecek olan summer rocks festivalde sahne alması kesinleşen gruplar ise şimdilik şöyle:

heavy metal dünyasının en büyük isimlerinden, unutulmaz alman grup accept ’in eşsiz sesi, solo çalışmaları ile gittiği her yere yüreğindeki heavy metal ateşini taşıyan efsanevi vokalist udo.!

hardcore denince akla gelen ilk yer olan new york’tan çıkmış en büyük ve en önemli isimlerden, dillere destan yüksek tempolu sahne performansları ile sert müzik tarihinin kült grupları arasında gösterilen madball!

hardcore ve death metal harmanlı müzikleri ile özellikle 2005 ve 2006 yıllarında peş peşe çıkardıkları albümleri ile bir anda bir yıldız gibi parlayan yeni nesil alman hardcore / death metal savaşçılarından born from pain !

balkanların en büyük hardcore topluluğu olarak bilinen ve ülkemizde de oldukça sıkı bir takipçi kitlesi bulunan bulgar topluluk last hope!

ayrıca;

(bkz: affliction)
(bkz: altar)
(bkz: art niyet)
(bkz: dorian)
(bkz: episode 13)
(bkz: ketum)
(bkz: loverdrive)
(bkz: malt)
(bkz: magilum)
(bkz: moribund oblivion)
(bkz: ominous grief)
(bkz: overload)
(bkz: sabhankra)
(bkz: sorgespel)
(bkz: uçk grind)

açıklanacak yeni, sürpriz yerli ve yabancı gruplarla, summer rocks festival’i takip etmeye devam edin!

alıntı evet..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol