fora cafe bar

independence
istiklal caddesi’n de benetton’a sirtinizi verdiginiz zaman kar$iniza cikacak olan cikolatacinin ikinci katinda kurulu olan got kadar kucuk bir mekan.

"madem got kadar kucuk ve madem sen bundan $ikayetcisin, o zaman ne diye ba$ligini acarsin be melun" diyenler icin "gereksiz bilgi yoktur" cumlesini hatirlatip tanima geri donebilirim.

buranin benim icin yegane ozelligi car$amba gunleri calan grup ve bu gruptaki vokalist(ta$ hatun)’in $ebnem ferah $arkilarini kismen de olsa guzel yorumlayabilmesidir.

gruba vokalist(ince belli sari$in falan bi $ey) sayesindede arti puani verdikten hemen sonra bir de eksi puan verme durtusu ile ukalaligima devam etmekte mahsur gormuyorum.

grubun vokalist’i(pek $eker boyle baki$lari cok ho$) her ne kadar iyi bir performans sergiliyorsa da grubun iki gitaristinden bir tanesi ayni derecede berbat otesi bir performans sergilemekte.oncelikle belirtmeliyim ki adam super gitar calip enfes solo atiyor.

ama?

ama $oyle de bir durum var ki gitaristin bir gozu hep toprakta, secdeye vardi varacak.ecel gelse canimi alsa da ben de kurtulsam tadindaki baki$lari ile kimi zaman mevlaya kimi zaman yere kimi zaman ise gitarina bakmakta.yani kisacasi bu gitarist arkada$imiz sadece dunyadaki gunlerini doldurup mevlaya kavu$mak icin gitar caliyor ve maddi hayattan manevi hayata geci$ icin her daim ecele kapilarini acmi$.ne bir tebessum ne bir heyecan ya da yaptigi i$ten zevk aldigini belirten bir mimik ne de hayata dair bir belirtiye rastlayamadim arkada$ta.koyun cansiz bir mankeni oraya(sadece parmaklarini kipirdatabiliyor olsun) asin boynuna elektro gitari verin arkadan playback i, eminim kimse farki farketmeyecektir.

bir de gitar tutu$u var evlere $enlik.guneydogu da sinirda askerlik yapan birisi olarak sinirda nobet tutan mehmetcikleri cok gordum.onlar da g3’u bu $ekilde tutarlardi.yani gitaristimiz bir $ekilde kendisini vatan savunmasina da hazirliyor olabilir aslinda.

nihayetinde fora cafe bar cok basik, havalandirma acisindan sifir, fiyat acisindan bir ogrenci icin pahali fakat bir cali$an icin eh i$te durumunda bir yer.herkes bizimle ayni goru$u payla$iyor olacak ki mekanda sinek kalmami$ avlanmaktan.bu yuzden hijyenik bir ortam diyebiliriz.

haftaya yine ayni ko$ede ayri bir mekan tanitimi ile kar$inizda olacagim.

$imdilik esen kalin efendim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol