ortamin içine sıçmak için yaratılmis insanlar

muque
sokakta,evde,okulda,sahilde,umumituvalette,markette,konserde,festivalde, fuarda,msn de, sözlükte vs. vs. yani akla gelebilecek bir çok yerde karşılaşabileceğiniz kımıl zararlılarıdır.huysuz şirin tadında "nefreet ederim, ay iğreeeaançmiiiiş, sen ne kadar da salaksıaaan" gibi tavırlara girer, huzursuzluk çıkarmak için ellerinden geleni yaparlar.kendileri mutlu değilse kimseleri mutlu görmek istemezler.bugüne kadar karşılaştığım cinslerinin sonlarını iyi görememekteyim.


(bkz: bi siktirip gider misiniz lütfen)
pelagehatun
çok kötü insanlardır, boktur, püsürdür, yanlarına yaklaşılmaması, yaklaşıldığı takdirde kibrit atılıp kaçılması gereken insanlardır ki patlayıp ölsünler, zira sıçarken bi yandan osurur bunlar bolcana.
sicaksutorbasi
genelde sevilir bu insanlar.$eytan tüylü olur bunlar.huzursuzluk cıkartırlar üstüne bide yalan patlatırlar $öyle oldu böyle oldu bikbikbik ilgiyi toplarlar ortamınızın içine sıçarlar.bi kendiniz bilirsiniz onun ne kadar yav$ak oldugunu baska bilende olmaz.herkez sever.iki yüzlüdür,karaktersizdir,$erefsizdir.sövülesidir.
mmkurabiye
bahsi geçen ortam hangi ortam, biiiiirr
ortam zaten bok içindedir belki birisi de cesuryüreklilik yaparak bunu dile getirmiştir, ikiiiii
ne var canım hepimiz ortaya sıçanız,hepimiz ortamız, üüüüüüç
bu kadar
mmkurabiye
ortamın içine sıçan insanlar,aslında sanıldıkları gibi kötü insanlar değildirler!
ortamın zaten suyu çıkmıştır, onlar da adeta bir kahramancasına çıkarlar ortaya ve insanları uyandırma misyonunu yüklenirler,
onlar aslında kurtarıcıdır!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol