nickine entry girsin diye başka yazara rica etmek

sinanhalac
yaklaşık beş yıldır çeşitli sözlüklerde yazan birisi olarak nedense beni hep gülümsetmiş olaydır. bugüne kadar ne kimsenin başlığa bir yazı yazdım (arada bazı istisnalar oldu elbette ama ya birdir ya iki) ne de birisi sinanhalac başlığına bir şeyler yazsın diye rica ettim ama şimdi anlıyorum ki hata etmişim, eşşeklik etmişim, moda buymuş ayak uyduramamışım, zaten ben hep geride kalırım böyle hadiselerde.

yahu anlayamadığım şey şu; birisinin sizin başlığınıza; en sevdiğim patlıcanlı börek, şirinlik muskası kıymalı musakka yazması neden bu kadar hayat memat meselesidir? çok mu önemlidir yani orda sizin ona söylediğiniz ya da rica ettiğiniz bir şeyin yazması. sizi toplumda daha saygı değer mi kılıyor bu ya da kendinizi daha mı önemli sanıyosunuz? eğer öyleyse bütün yazdıklarımı yutup hepinizden özür dileyeceğimi garanti ediyorum...
muque
xyazarinsani: slm cnm nbr?

yyazarinsani: nolsun cnm ya? gecen gün $u entryni okudum da bıdıbıdı bikbikbik...

xyazarinsani: e güzelim okuyosun da, ben gecen sana "sabah kahvaltı edemeden çıkıp gitmi$ yazar" yazdıydım hatırlıyor musun?

yyazarinsani:eeth?

xyazarinsani:baktım benim nickin ba$lığında hala 18 entry var? e hani ak$amında sinemaya gittiğimizi yazacaktın olmadı bak...

yyazarinsani: ayyy! nasıl unuttum...dur yazıyorum.

not not not çokonat: dinime sövenin müslüman olma ihtimali üzerinde duruyorum $u sıralar,elle$meyin.
westkhan
ego tatmini için yapılacak hadise bence orda nekadar yazı olduğu önemli değil senin nekadar anlamlı yazılar yazıdğındır.
suppiluliuma
50 yıl sonra bilgi sözlük bilgiçleri:

edi: hehehe büdü bak ne yazdım sana.
büdü: "büdü: gün itibarı ile huzurevindeki odasında altına işemiş ol..." ulan edi! düzelt bak onu hemen, editle bir şey yap..
edi: bekle kanka. (editler) ahanda.. ama bak sonra kendi başlığıma bir entry alırım ha. hatta bunu refere et, sonra da laf at bana. ben de sana yazarım, oğlum 5 entry sonra yeni sayfaya geçicek..
büdü: dur bak dur dur hemşirenin önünde takma dişlerinin fırladığı zamanı yazıcam.
edi: oha tamam yaz yaz...
sinanhalac
elbette sinanhalac’da farkındadır
iyi yazaların takdiri şukeladır
lakin işi abartanlar var ya
işte bütüm derdim onlarladır...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol