gönül yazar

marjinal
su anda gulben ergen in tv programinda gorulebilecek, ilerlemis yasina ragmen giydigi derin gogus dekoltesiyle insani hayret dusuren ve her telefonla arayan seyirciye balkonlarim nasil diye soran ar damari catlamis hatun.
igor
burundan konusmasi ile beni kil eden sahis.bir donem tekrar unlu olmaliyim dusuncesiyle yapmadigi rezillik, satasmadigi insan kalmamisti.ha bir de bu kadinin ciddi bir alkol problemi var dogru duzgun mantikli tek cumle kurabildigini ben gormedim.goren varsa da ne guzel.
elma sekeriiii
sitesinde dogum tarihini 12 agustos izmir olarak duyurmu$tur. hala gerçek ya$ını bilen yok. ama kız karde$i 1940 dogumluysa o da 1936 falandır sanıyorum ama açıklamaktan kaçınmakta.

yalnız $arkılarını dinleyen ne kadar iyi $arkı söyledigini bilir. karde$i belkıs özenerle aynı anneden dogdukları belli sanki yahu...

son olarak eklemek istedigim bir $ey var, kadın bir tarih gibi... gençliginde taptaze ta$ gibi bir kadınken, büzü$mü$tür artık. herkez bir gun onun gibi olacak. ya$lanmak ne kadar kötü bir $ey yarabbi... ta$lar bile moloz olabiliyormu$.
independence
ses bitmi$, goruntu bitmi$, her $ey bitmi$, son album cikartmasi sanirim hz isa’nin carmiha gerilmeden onceki doneme denk geliyor, ancak halen daha her gun televizyonlarda her gun programlarda. turk sanat camiasi bu kadar kisir mi ki ba$ka kimseyi bulamiyorlar ekranlara cikartacak. gonul yazar’in miadi doldu i$te, daha ne zorlarsiniz ki. birakin ya$liligini ya$asin kadin. siz onu kanallara cikarttikca o da kendisini halen daha $arkici falan zannedip $arki soylemeye cali$iyor. yazik ona da.
independence
evde bastigi kilim kayinca hastaneye kaldirilmi$. vucudunda curukler ve kaburgasinda ezilmeler meydana gelmi$;

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/25709697.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol