dondurmayla beslenen allahın belası panda

0 /
jin
dondugma vagmi dondugma diyerekten gelmis gecmis en kil reklam karakteri olma yolunda emin adimlar atan sey..
artemisia
aptal taklidi yaparak şirin olduğunu zanneden bana piyasadaki bebek taklidi yapan hatunları anımsatan, kafasını dondurmaya sokup "r" harfini söyleyinceye kadar beklenesi kıl yumağıdır.
kalia
küçüklüğümden beri dondurma delisi olduğumdan mıdır nedir bana hiç de itici gelmeyen reklam karakteridir.
teski
konuşmasını duyduğum anda alt bakkaldaki dondurma dolabına patates fırlatmaktan kendimi alamadığım reklam.
comengineer
arkasındaki firmanın rekabet ettiği firmaya bakıldığında masumdur aslında.
rekabet edilen algida firması her türlü pisliği kullanmaktadır çünkü.magnum yerken orgazm olan kız mı dersin ,markayı kafalara kazımak için sonunun neyle bittiği çok iyi bilinen tiki tarzı yaz aşkları mı dersin , kökenleri aynı olan ;amerikan süper güç hayranlığının ortaya çıkardığı spider man saçmalığının ( hem çizgi roman hem çizgi film ,hem sinema: millletin cebinden parasını nasıl alırız fikriyatı ) dondurma stili olarak ortaya çıkarılması mı dersin...
yahu o kadar para manyağı olmuş ki bu algida dondurma dolaplarında bile kız arkadaşını sırtına almış bir zibidinin görüntüsüyle prim yapmaya çalışıyor.kısacası algida ve türevleri her insanın beyninde temel öge olarak var olan cinsellik ögesini kullanarak bilinçaltımıza yerleşmeye çalışıyor.yerleşince de ne oluyor biliyor musunuz? ortaya daha kaliteli ,daha ucuz şeyler çıksa bile gidip onu alıyoruz ,çünkü bilinçaltımızın esiri oluyoruz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol