evrim geçiren sevgili

artemisia
zaman içinde sevgilinizin sabah uyandığınızda muhteşem bir kahvaltı sofrası hazırlamış, tıraş olmuş hali yerine karnını kaşıyarak "nerde benim kahvaltım" diyen bir koalaya dönüşmesini istemiyorsanız, ya da artık size çiçek almamasının nedenini çevreye daha duyarlı olmaya başlamasına borçlu olduğunu yalanına inanmıyorsanız, veya birlikteyken etrafınızda pervane olan sevgili artık bir elinde kumanda bir elinde bira umurunda mı artemisia’ya dönüşmüsse, bu ve benzeri ters evrimleri geri çevirmek sizin elinizdedir, eğer biraz akıllıysanız ve de uğraşmaya gücünüz varsa bulduğunuz durumda ve hatta daha iyi bir konumda muhafaza edebilirsiniz, şöyle ki, sıkı bir pasif direniş, iyi bir organizasyon ve zekice bir planla evrim geçirmeye müsait sevgili sizin pişirdiğiniz kanlı ve çiğ tavukları iştahla yiyip ellerinize sağlık diyebilir, kılık kıyafet saç sakal bazında istediğiniz tarza bürünebilir, klasik müzikten başka bir şey dinlemezken sizinle birlikte rock konserlerinde kafa sallayabilir ve hatta nikah masasına oturmaya bile itinayla ikna edilebilmektedirler. esas olan evrimin yönünü ve stratejileri iyi belirlemektir.
lost kidy
durum aslında bir evrim gecirme değil gerçek kişiliği ile tanışmanın verdiği şaşkınlıktır. cicim aylarındaki suniliğin yerini gercekler alır ve ne yazıkki gerçekler acıdır
heyhaat
bundan 1.5 milyon yıl önce hurşit adındaki şebek maymun sabah kalktığında karşısında tüm kılları yok olmuş, boyu en az bir metre daha uzamış vaziyette birini görmüştür. akşama kadar süren sorguda insan görünümünü alan kişi hurşit’in 5 aylık sevgilisiymiş. meğerse evrim geçirmiş.

imza: darwin
laughter
eğer kişi tarafından terkedilmiş sevgiliyse; başı taşlara vurduracak sevgilidir; evrimin iyi yönde olması durumunda.
gerzekparatoneri
soyle de olabilir ki;
iliskiniz basladiginda tam bir yontulmamis odun olan, sabahlari kalktiginda gunaydin bile demeyen, dis macununu ortasindan slkan, yemek yedigi tabagi salonda birakan, guzel sozcuklerle arasi olmayan, ozel gunleri hep unutan, ozur dilemesini bilmeyen, hep sizi suclayan, kalp kiran, aglatan, sizlatan, surekli soylenen ve en kotusu gozleri dort donen bir sevgili profili cizelim.
evet simdi de ona evrim gecirtelim;
her sabah sizi gunaydin diyerek uyandiran, dis macununu ortasindan sıkmayan, eve geldiginizde bulasiklari makineye dizmis olan, surekli ruhunuzu oksayan, ozel gunlerde sizi unutmayan, hata yaptiginda ozur dileyen, kabahati kendinde de arayan, kalbinizi kirmamaya ozen gosteren, asla uzmeyen, hic soylenmeyen, problemlere cozum arayan ve size sonuna kadar sadik kalan bir sevgili...
ne dersiniz? hos olmaz mi?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol