sol frame in tematik sözcüklerle doldurulması

elma sekeriiii
insanin bir anda sol frame in dolup ta$tigini gormesiyle zuhur eden olay.girilen ba$liklar genelde hep birbiriyle alakali olup, insanlari bilgilendirmek amaci ta$irlar.
(bkz: bilinmeyen kelimeler ogreniyoruz bugun arkada$lar)
ama insanlar bir zaman sonra oooeeeeh deyip ’’bildigim bir seylere yazmak istiorum ulan!’’ diye ciglik atabilir,mumkundur.
bunun ilk öncü ki$isi mad daha sonraki ki$isi de shevektir.
(bkz: bilgi sozluk i$ildaklari)
shevek
sözlüğe kültür taşıma, bilgi getirme, ilim irfan katma yolunda yapılan çalışma. bu nedenle ikrah getirmemelidir.
zekirbelli
gör yaz tekniğiyle yazıp geçilen seri, aynı kategori bilgilerinin kültürlendirme bilgi verme amacından uzakta olan bir seçim olduğunu bilecek yaşta bir insan olarak,kriz geçirir gibi değilde sakin sakin verilirse daha eğitici ve akılda kalıcı arada hızla kaynayıcı olmayacağını düşündüğüm hadise.
van ness
her ne kadar, bir sözlükte ne kadar entri o kadar guts olayını benimsesemde, arka arkaya yüz tane ve alfabetik sıralanmış o kadar tematik entrinin bulunması bazen sıkıcı. burada bu entrileri giren arkadaşlara sonsuz teşekkürler ama alıştıra alıştıra zerketseler bizlere daha iyi olur kanaatindeyim. yine de ellerine sağlık.
mitili
bu yapilmadiginda saat 02:20’de 42 adet ba$lik oluyorsa sozlukte, durup bir du$unmek lazim. sonra anla$ilir zaten gerekli oldugu bir yerde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol