david blatt

sepulturk
normal sezon sonunda play-offlar beklenmeden takımdan gönderilen hocadır kendileri. bunca yıldır basketbol izleyen birisiyim böyle saçma bir hareket görmedim. son bir kaç yıldır berbat ötesi bir yönetimin sonucunda efes pilsen çok kötü sezonlar geçiriyor. bu sezon da çok kötü yabancı transferleri ile takımı doldurdu efes yönetimi sağolsun. iyi kötü katkısı oluyordu yine bu yabancıların ama asla avrupa’da başarı getirecek standartta değillerdi.

en sonunda en büyük bomba patladı ve efes’in üç amerikalısı partizan maçına siyasi sebeplerden ötürü gitmeyi reddettiler ve takımdan da kovuldular. e avrupa defteri kapandı haliyle efes için. ama yine de bu kadar eksik bir kadroya rağmen ligde tepede tutmayı başardı blatt takımını. fakat ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama böyle bir adamı play-off öncesi takımdan kovarak sik gibi bıraktı yönetim takımı.
be perfect
futbol takımlarımızdaki hoca degissin taze kan gelsin 3 mac o gazla gidelim anlayısı maalesef basketbol takımlarımızdada yerleşmeye baslamıs.takımlar hala coachları sporculara idman yaptıran,iyilerini sacip sahaya suren aradabir de gaz bi konusma yapıp takımı costuran gereksiz bi adam olarak goruyolar.halbuki yeni coach demek baslı basına bi proje demektir.yeni antreman sistemi,yeni motivasyon tekniği,yeni oyun planı...yani siz o coachu doğru secerseniz oda doğru bildiklerini yapar ama hiç bi coach adınız blatt gbi sihirbaz bile olsa bi senede bu efesi beklenen yere getiremez.sabırla inatla ustune gitmek gerekir ve bence blattda bunu hakeden bi coachdu yazık oldu.umarım futbolu katleden bu zihniyet basketboluda sarmaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol