nane nane

sinirsahibi
guftesi ve bestesi ajdar anik’a ait duzenlemesini yapanin olmadigini dusundugum sarkimsi. akabinde ajdar bu sarkidan sonra uslanmamis ve yeni sarkilara yelken acmistir. en buyuk eseri sayilan sarkinin icerigi ise:
haydii de haaaydii dunya
haydiide haydi sen don dunya
sen simdi, sen simdi lazimsin banaaaaa
aaaaa
beni zora sokma
alirim senden sonra tum yetkimi
alirim senden sonraaa tum sevg.... (ajdar patlar)
reddy
bu geceki zaga’da,medya arkasi bolumunde derya tuna’nin "dertler derya" adli programindaki goruntuleri yer aldi ajdar bey’in.sahnede her zamanki gibi deli danalar gibi yirtinmaktaydi,meshur sarkisi "nane"nin remixiyle cikmisti izleyenlerin karsisina.izlerken bi yandan yirtinmasina,bi yandan da seyircilerin dustugu magduriyetin yansimalarina guldum.
asterea
sozleri asagidaki gibi olan duydugumda bana camdan atlama hissi uyandiran sarki.cidden sarkimi bu yaaa.

nane nane nane nan na na nane,
nane nane nane nan na na nane,
nane sekeri, bu ne bahane,
sahaneyim ben bundan sana ne...

yildiz dustu gokten,
yurek yandi birden,
unutmadin sen de, unutmadi alem...
nane nane nane nan na na nane,
nane nane nane nan na na nane...


ilean
4-5 yaslarinda bir sabinin uydurmus olmasi durumunda muhtesem denilecek melodi esliginde manasiz kelime toplulugu.
schenardi
ajdar denen şahsiyetin hiç olmazsa azminin alkışlanması gerektiğini gösteren söz grubu. adam bu sözlerle tüm türkiye ye kendini tanıtmayı başardı bu sözleri de hemen herkesin kafasına kazıdı böylelikle küçüklükten beridir hayali olan tek şey olan meşhur olma hadisesini de bu şekilde başarmış oldu... açıkcası ben de kendi kendime böyle bir güfte yapıp ekranlarda boy göstermek istiyorum ama ne böylesi bir şey oluşturabilecek edebi yaratıcılığa ne de bununla ortaya çıkabilecek cesarete () sahibim o yüzden ben takdir ediyorum bu şarkının tüm telif haklarına sahip olan malum şahsı...
goodygoblin
tabiri caizse medya maymunu haline gelmiş ve bundan da mutluluk duymakta olan makine mühendisi kişinin ilginç,ilginç olduğu kadar kusura bakmayın ama iğrenç şarkısı.kendisi bu şarkıyla meşhur olmayı başarmış,daha saçma besteler üretemediği için silinip gitmiştir.elindeki tek gizli silah olan bu aptalca şarkıyı da kullanmış olan zatın elinde gizli silahının kalmaması, bir dönem gündeme gelen pek çok saman alevinin akıbetine uramasına sebebiyet vermiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol