aynı anda iki kişiye aşık olmak

0 /
pinkcat
çok zordur.ne yardan ne serden geçilir.ama mümkümdür.çünkü aşk dediğimiz şey aslında hormonsal çekimden ibarettir..aşık olduğumuz kimseyi aslında ruh dünyamızda oluşturduğumuz şablona oturturuz.yani aşık olunan kişi aslında hedeflenen,gerçek olması arzulanan imgeler bütünüdür.ve bu kalıba uyan pek çok kişi olabilir.bu durumda tanımlamalara en yakın iki kişi seçilir ve onlara ’’aşık’’ olunur.biraz maymun iştahlılık da söz konusudur.alternatiflerin çok olması,kişiyi bilinçaltında rahatlatır.birini kalp,diğerini beyin istiyor olabilir.ama bu durumun altında psikolojik nedenler yatar daha çok.
kurkmantolumadonna
aşk bir insanı herşeye rağmen sevmektir.onun bütün kaprislerine,hatalarına,kapıyı çarpıp çıkmalarına rağmen.onu görünce içinin kıpır kıpır olması sadece onu düşünmek sadece onun yanında nefes almakken nasıl oluyor da iki kişiye aşık olabiliyor insan.birinde şu özelliği diğerinde şu özelliği seviyorum demek bencilliğin dik alasıyken nasıl bunun adını aşk koyabiliyor kişi aklım almıyor.aşk herşeye rağmendir.siz ikisi arasında karar vermeye ego tatmini yapmaya çalışırken ;seçilmese de sizi bekleyecek,sevecek,affedecek insandır aşkı yaşayan siz değil.
freak
inanmadığım olay. aşıksan eğer o kişi senin icin özel, tek olduğu icin aşıksındır. ona benzeyen, onunla birlikte kalbinde yer edinebilecek baska kimse olamaz. olursa ask değil gönül eğlendirmece olur.
zekirbelli
kişilik bölünmesine delalettir aynı anda iki kişiye tek kişiden bir tane daha vardır biri birineden toplarsak tamamı sekiz ediyor,aşktan geçilmiyor ortalık.
freyja
gercekçi olursak başa gelebilecek bir olaydır.zamanında imkansız denilen çoğu olay imkanlı hale gelmedi mi? lakin başına gelen çok çeker o ayrı.
opulentia
ikisiylede beraber olunduğu taktirde dikkatli olunmalıdır.butun kuzenlerinizi cok sevdiğinizi ve onlara askım diye seslendiğiniz yalanını daha önceden sallarsanız olası bir karsılasmada cok işinize yarar.
bir bilen
yargılanmayacak, yadırganmayacak durumdur. birinden etkilenip, hayatı paylaşmanın ne kadar zor olduğu düşünülürse, iki kişiye karşı bir şeyler hissedip arada kalmak arafın tam tanımı olsa gerek.
rumuz pilis tiray egen
-mecnun’um leyla’mı gördüm!
+aha bende şirin’i gördüm!
-aynı anda iki kişiye aşık olduk ferhat...
+valla öyle oldu mecnun...
-hadi ben çöle gidiyom
+tamam abi kolay gelsin. bende şu dağı bi deliyim...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol