carpisan arabaya iki kişi binmek

satanist yiyen kedi
genelde "çocuk-baba,anne , sevgili-sevgili , karı-koca " gibi ki$ilerin gercekle$tirdikleri garip bir durum.genellikle bu durumda bir birey pedala basarken bir birey de direksiyonu cevirmekte olur.
sistematik kedi
2. bireylerin dövmek, çimdirmek, saç çekmek suretiyle birbirlerine yıldırma politikası uygulayarak 1. bireyleri arabadan uzak tuttukları, yerine göre eğlenceli bir eylemdir.
scapegoat
ilk genclik ve son cocukluk donemlerinde olan bireylerin yapmakta cekince gormedigi eylemdir.
bu donemde bulunan bireyler carpi$an arabaya binmek icin siraya yaklasik olarak 10-16 ki$i siraya girerler. 2$erli takimlar daha onceden secilmi$tir, her $ey planlanmi$tir. geriye kalan tek engel herkesin ayni anda arabalara binebilmesidir, bu gercekle$tikten sonra olaylar hizla geli$ir.
her takim 1 $ofer ve 1 "allah ne verdiyse dalarim kar$i takimlara ben" bireyinden olu$ur. $ofer arabayi en $erefsiz $ekilde surerken yaninda oturan birey carpi$ma aninda one dogru baski yapma, yandan gecerken diger takimlarin $oferlerine zarar verme, kenardan gecerken kizlara poz verme, $oferi di$ etkenlerden korumak gibi eylemlerde rol alir. inanilmaz zevkli bir olay oldugu yadsinamaz bir gercektir. hayvan insanlik rutbesine dogru yol alan insanlarin eylemidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol