prenses sendromu

artemisia
kendini bir şey zannetme olayını abartmış hatun kişilerde görülen bir pisikolojik rahatsızlıktır. küçükken aileleri tarafından fazlaca egoları işirilmiş şımarık çocuklarda görülür. her konuda haklı ve en iyi olduğunu zannederler, bu rahatsızlığı olan bir hatunla birlikte olan adamın vay halinedir.
pistimsah
el bebek gül bebek büyütülen hatun kişiler bu kişiler hayatın gercekleri ile karşılaştıkları ilk anda müthiş bir hızla çökerler
angelus
yedi cüceler arasında başgöstermesi muhtemel sendromdur:

cüce 1: olm bu prens sikecek prensesi.
cüce 2: yok lan öpecek sadece.
cüce 3: öptükten sonra sikmesin sakın?
cüce 4: masal abicim bu ne bok yerlerse yesinler.
cüce 5: geniş ibneler sizi!
cüce 6: aşığım lan o prensese, siktirmem kimseye!
cüce 7: dağılın lan a.k. !
epikuros
buna sahip kişiler göt loblarının mindersiz sandalyede oturamayacak kadar hassas olduğundan bahsederler. bu özellikleriyle kolayca deşifre olurlar. olan var.
soluk benizli zenci
bıyıklı olduğu halde, çevresindeki her erkek kendine aşık sanan kızların içinde bulunduğu sendrom.
bu tipteki kızlara ufak bir tüyo, erkekler bıyıkları sadece kendilerine aitse sever. o da göreceli olarak.
komple teorisyen
erkek milletinin elde edene kadar bulunduğu senin elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacağım vaatleri,hoş sözler,komplimanlarla başlayan bir süre sonra gerçekten hiç sudan çıkmayan ellerdeki tahriş semptomlarıyla ani bilinç geri gelmesiyle içindençıkılan geçici duygu durum bozukluğu.
elma sekeriiii
ben herseyin en iyisini bilirim; herseyin en guzeli bendedir; erkekler hep pesimde kadinlar ise beni kiskaniyor adabindaki sonradan gormelerin yasadigi vaka.

gerizekalilardir. turk milletinin dna zincirini bozuyor bu tur kadinlar. allah belalarini verse de daha rahat nefes alsak. o derece.
komple teorisyen
fiziksel olarak büyüyen ancak olgunlaşmayan,dudaklarını büzüp aşkımmm diye seslendiğinde çok sevimli olduğunu sanan,5 yaşındaki kız tripleriylenaz yapana mı kızayım yoksa onlara bu primi veren er kişilere mi bilemediğim sendrom. az büyü be kızım demek istiyorum sadece.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol