kedinin ayağına ceviz kabuğu takmak

sinirsahibi
genelde kucuk cocuklar yapar. (bkz: cocukken yapilanlar) kedi huzurlu huzurlu kucakta otururken 2(yaziyla iki) adet cevizin kabugu tam ortadan acilir, her patiye birer tane olmak suretiyle kediye takilir. (bu hareket kediyi rahatsiz etmiyor. (bkz: yaptim biliyorum)) ancak soz konusu eylemin muhatabi kedi kabuklarin tikirtisindan delirir ve manyak gibi ordan oraya kosmaya baslar. sonunda eve anne gelir, eylem sahibinin kulaklari once sol sonra sag olarak cekilir bir de cimdik atilir. olay kedinin tekrar kucaga alinip sevilmesiyle son bulur.
pariscombo
eger parke uzerinde ise,bu olay gerceklestiginde kedinin kalkis aninda attigi pati de gorulmeye degerdir.duramaz ayni zamanda..
retribution
daha once allahtan karsilasmadigim, uzerinde uygulanan hayvan icin tamamen bir iskence olan ve de uygulayan kisiye karsi olan duygularimi sorgulatabilecek olan eylem.
revenant
kediyle cinsel ilişki öncesi yapılır.oranı buranı tırmalamasın diye.bu entry,başlık içinde o kadar masum entry arasında iğrenç bi yorum gibi gözükebilir ama gerçekleri kabul etmek lazım.bu iğrençliği yapanı tanıyorum.ve bu kişi toplum içinde hala elini kolunu sallayarak dolaşmaktadır ve utanmamaktadır.annem zamanında söylemişti arkadaşlarını iyi seç diye.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol