gitara tecavüz etmek

instrument
gitardaki o delik ses çıksın diye var. içeride bir kıvrım ve yoğunluk kazanan ses dalgaları çıksın diye. seyinizi sokasınız diye eğil.
goetica
gitar çalmayı bilmeyen bireylerin gitarın orasını burasını kurcalaması,tellerini koparması,bozması anlamına gelebilecek benzetmedir.yoksa sanmıyorum ki hiç bir insan evladı gitara tecavuz etmeye çalı$sın,ki ederse de zaten insan demeyiz.
vermidon
söz konusu elektrogitar ise kahramanımızı zorlu bir süreç beklemektedir. tremolo çubuğunun bi yerlere kaçmaması için özen gösterilmesi gerekir.

ayrıca cillop gibi bir gitar alıp hor kullanan gereksiz yaşam formları için de kullanılan bir tanımdır.
k4rt4l
gitarı yalayıp yutmuş insanlar yapar,öteki türlü tecavüz olmaz zaten.jimi hendrix gibi ustaların videolarına bakarsanız,gitar çalarken ayrı bi zevkle çaldıklarını görürsünüz.bu öyle bi zevktirki;resmen orgazm oluyor dersiniz ve öyle oluyordur zaten...nitekim bi videosunda jimi amca gitarı dayar duvara ondan sonra verir gitarın ağzına...dalga geçtiğim falan yok,izlediğim bi videoda vardı bu olay.steve vai’de çalarken bu şekile girer bazen.adam öyle bi çalarki,yüzük parmağı sanki kılsız bi am okşuyo sanırsınız.eee sallamasına gitarın amına koymuş demiyolar değil mi?aslında ilk bakışta normal gelebilir ama bence tacavüz kelimesi bu olay için biraz ağır kaçar.çünkü gitar öyle bi şahsın elindedirki,vermeden yapamaz.yada gitarist zorla gitti diyelim;daha sonra gitar ’tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin’ atasözünden yola çıkarak gayet hoş bi şekilde söz konusu insanımsı şeyin elinde öööyle güzel güzel gelip gider.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol