vakıf gureba hastanesi

passive
2005 yılında sağlık bakanlığı tarafından vakıflar genel müdürlüğüne devredilen hastane. vatan caddesi üzerindedir.
alorarola
27-28 şubat 2010 tarihinde başlayan hastane bilgisayar network yenileme çalışmaları bitmediği için sadece onkoloji polikliniği haricinde diğer poliklinik hizmetlerinde aksamalar mevcutmuş.
alorarola
hastane bahçesine yapılan ek yeni binası ile özelleşerek üniversite lakabını alan hastane 24 ekim 2010 tarihinden itibaren yeşil kartlılar hariç emekli sanıdığı ve ssk’lı hastalara hizmet vermeye devam edecekmiş.avrupa standartları üzerinde avrupa’ya rakip değerde ilk türkiye hastanesi olacakmış.
cremaster
yeşilkartlı hasta bakmayacaksa hasta sayısını azaltacak ve istanbul’daki diğer devlet hastanelerinin yükünü arttıracak olan hastane.
zaten hasta şutlama konusunda hatırı sayılır bir yeteneği olan vakıf gureba doktorları sevinçten bayram yapıyorlardır şu sıralar.
alorarola
onkoloji servisinin ilaç verildiği bloğundaki odaları resmen pislik içinde. ayrıca hastane içinde hizmet işi yapan taşeron firma elemanlarının hastalara karşı muameleleride insan kusuru sınırlarını aşmış bir ilgi ve alakada.
alorarola
25 ekim 2010 pazartesi günü yeni tertip profesör ve doktorları ile üniversite lakabını alarak hizmet vermeye başlayacak.
hastanede tüm poliklinik doktorlarının yerine yenilerinin tertip edilmesi bu hastaneye sürekli tedaviye gelen hastalar için çok kötü bir durum yaratmaktadır. buna bağlı olarak onkoloji polikliniğide 6 ay sonra hizmete gireceğini söylemelerine rağmen arada oluşan bu zaman farkını görmezden gelip onkoloji polikliniğine tedavi için gelen dosyalı hastaları hangi hastanelere sevk edecekleri konusunda bilgi vermemeleri çok garip ve mağdur edici.
alorarola
üniversite ünvanıyla avrupa ya rakip bir statü ile açılacak şeklinde reklamları yapılarak açılan hastane’nin, vakıflar statüsündeyken hizmette olan onkoloji polikliniği bugün itibari ile hizmete kapatılmıştır.
bünyesindeki onkoloji hastalarını hiç bir hastaneye yönlendirme tenezzülünde bulunmayarak polikilinik kapatılmıştır başınızın çaresine bakın uyarısında bulunmayı gerek görmüşlerdir.
bravo alkışlıyorum yönetimini. bu hızla dünya’ya da bile rakip olurlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol