cennet yurdumun sığır erkek şöförleri

the cascinian
bu grubun kronik özellikleri aşağıda mevcuttur:

1-bayanların aksine niyeti bozup neredeyse arabayı arka koltuktan sürcek kadar koltuklarını geriye yatırıp araç sürerler. bu durum arabalarını sadece şehirde ezbere bildikleri 2-3 caddede kullandıklarından bir tehlike oluşturmamaktadır.yalnız uzun yolda hiçbir halt göremeyeceklerini bildiklerinden şehirlerarası yola çıkmaya maçaları sıkmaktadır.

2-müzik zevkleri olmayıp çalan müziği millete dinletmekten başka bi numaraları yoktur.zira arabanın içide müzikten bi halt anlamaları bence mümkün değildir.

3-sincan forever tabir ettiğim bir grup vardır ki sayıları hergün artmakta olup en sığırı bunlardır. kuş grubu otomobillere yapmadıklarını bırakmadıkları gibi bütün yolların kendilerine ait olduğunu zannederler.müzik zevklerinden ise bahsetmek taraftarı değilim çünkü türk tarihinin en angut şarkıları bu şoförler aracılığıyla halka ulaşmaktadır.

(bkz: ankaralı namık )

velhasılı kelam cennet yurdumda bu tür şoförlere verilebilecek birçok örnek vardır. bu başlığı genişletmek mümkündür. çünkü bunlar bayanların araba sürmeyi öğrenip acemiliklerini atmalarına rağmen, gün geçtikçe çoğalmaktadır.
mertdinlemez
bir erkek olmama rahmen yurdumun o kadar kötü,dikkatsiz ve bi okadarda ihmalkar şöferleri ülkemizde bulunmaktadır hemde had safhada..bunlardan kurtulmak mümkün mü ? bence değil tabikide..her insan kendini değiştirmeli ve dikkat oranını arttırmalıdır.bu sayede ülkemizin şoförleri kötü dil ile anılmaktan bir nebze’de olsa kurtulabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol